Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika 82

Dlaczego lecą na mnie same przeciętne typy? Nie chcę takich !

Polecane posty

Gość weronika 82

chce faceta wysportowanego, dobrze zarabiającego (minimum 4000) z którym poczuję sie bezpieczna . Panom z piwnym mięśniem i poniżej 180cm dziękuje , tylko się ośmieszacie przede mną !

Gość gość
Widocznie sama jesteś przeciętna i stąd taki efekt. Ja np. zarabiam przyzwoicie, nie są to kokosy, ale szukam partnerki, która mi dorównuje pod tym względem, bo przeciętniary to mogę mieć na pęczki.

Gość gość
Jeśli 1982, to Twój rok urodzenia, to czekaj dłużej, a Twoje szanse będą coraz mocniej spadać na tym przeciętny...

Gość gość
Facetow wysportowanych, przystojnych, zarabiajacych powyzej 4 tys. jest ci dostatek w Polsce, na pewno trafi Ci sie taki:D

Gość weronika 82
Nie jestem przeciętna ! !

Gość gość
Dlaczego na mnie lecą same przeciętne kobiety...nie wiem?! :D

Gość gość
hehehe a co ty możesz dać takiemu facetowi poza tyłkiem? Chcesz wysportowanego, a sama jakiś sport uprawiasz poza shoppingiem? Biegasz, pływasz, grasz w tenisa, wspinasz się na skałkach? Tylko pytam o uprawianie sportu przynajmniej 3 razy w tygodniu, a nie raz na miesiąc. Gdybyś sama była wyjątkowa, to bez problemów znalazłabyś faceta np. w trakcie poświęcania się swojej pasji, ja w ten sposób poznałem swoją dziewczynę, dzięki czemu wiem że mamy bardzo zbliżone zainteresowania.

Gość gość
Nie jestem przeciętna ! ! x Jesteś przeciętna, bo mamy niedzielę, ty siedzisz sama i wylewasz swoje żale na forum, ba, może nawet jesteś poniżej przeciętnej skoro obrażasz innych ludzi.

Gość weronika 82
Nie musze ! jestem szczupła

Gość weronika 82
TY JESTEŚ PRZECIETNY !

Gość gość
A co ma waga do wysportowania? Po co ci w takim razie wysportowany facet jak nic nie będzie was łączyć? Szczupły nie znaczy wysportowany, szczupły, to po prostu szczupły! Intelektem to nie grzeszysz i może tu jest problem?

Gość ravenn
czasu już nie oszukasz maż już ponad 30 lat i twoje szanse są dużo niższe niż jak miałaś 20 lat. Teraz jest moda na związki o dużej różnicy wieku więc nawet 30 paru latkowie spotykają się z 20+ . Zastanów się jakie ty masz zalety np dobra praca, albo skończyłaś dobre studia bo w twoim wieku już na byciu atrakcyjną nie polecisz zbyt długo szczególnie gdy musisz rywalizować z dziewczynami 10 lat młodszymi

Gość gość31
kobieto masz już 33 lata, dłużej jeszcze przebieraj w facetach to zostaniesz tylko z kotem na starość. Ale się uśmiałem, 4 tys byś chciała ha Nie napisałaś jeszcze w jakim wieku ma być kandydat. Ja się niestety nie łapię bo zarabiam tylko 3200 poza tym kobiety którymi się interesuję są w wieku 20-28 lat

Gość gość
przecież to prowo jest... na bank jakiś zakąpleksiony typ z małym ptaszkiem siedzi podszywa się pod jakąś weroniczkę :D

Gość gość
TY JESTEŚ PRZECIETNY ! x Owszem jestem przeciętny jak każdy, bo nie ma ludzi wyjątkowych!

Gość weronika 82
Wysportowany kazdy facet powinien byc aby dziewczyna czuła sie przy nim BEZPIECZNIE i mógł ja obronić ! a wymoczek z flakiem zamiast mięsni tego NIE ZROBI :D juz pasztety męskie sie oburzają na DAMSKIM FORUM? sio na swoje !

Gość gość
przecież to prowo jest... na bank jakiś zakąpleksiony typ z małym ptaszkiem siedzi podszywa się pod jakąś weroniczkę x a niby dlaczego? gdzie wyczytaleś ze to facet pisze?

Gość gość
?

Gość gość
Polecam wydziały informatyki. Tam faceci dużo zarabiają, a że są zdesperowani, by mieć dziewczynę, łatwo dadzą się namówić na siłkę.

Gość gość
taa napewno suchoklatesy z informatyki dadzą się namówić na siłkę...żeby koksy miały sie z kogo nabijać jak taki jeden z drugim nie podniesie nawet samego gryfu za stojaków.

Gość gość
ale lecicie po stereotypach. Osobiście znam nauczyciela w przedszkolu, który jest umięśniony, przystojny, gra na gitarze, świetnie radzi sobie z dziećmi i jest kawalerem.

Gość gość
33 to już nie dziewczyna, a kobieta której blisko do bycia starą panną. Straszne że kobieta w tym wieku ma siano we łbie i poziom kultury jak menele.

Gość weronika 82
TY JESTES MENELEM

Gość gość
tyle tu nieatrakcyjnych prawiczków ok i po 30stce, często bez pracy którzy chcieliby atrakcyjną, młodszą kobietę która nic od nich nie będzie wymagać to dlaczego kobieta po 30tsce nie może sobie pomarzyć.

Gość weronika 82
NIE CHCE NIEATRAKCYJNYCH BEZ PRACY

Gość gość
Czytajcie ją uważnie kobiety i niech to będzie dla Was przestroga. Tak kończą samotne stare panny które nie potrafią sobie znaleźć faceta, tj zwyczajnie im odpierdziela jak autorce. Brakuje jeszcze rzucania przedmiotami i 10 kotów.

Gość devoon
może niech autorka coś napisze o sobie

Gość gość
Przecież zakup kota to nie jest w końcu taki zły pomysł. Będziesz miała na czym skupić uwagę i będziesz mogła dalej czekać.

Gość Naati922
Ja też nie chcę suchoklatesa, niziołka, zarabiającego poniżej 4 tys. i niewysportowanego. Mający te przymioty won ode mnie, nawet się nie odzywać z/j/e/b/y!

Gość gość
Sorry kochana, ale tacy faceci wybierają młodsze i atrakcyjniejsze od ciebie... na przykład mnie ;)