Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Letrox 100 a nerwowość i stres

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat i jestem 6 lat po operacji tarczycy. Miałem nadczynność i guzka którego mi wycięli. Od kilku lat biorę Letrox 100 i chciałbym porozmawiać tutaj z ludźmi którzy też biorą ten lek. Każdego dnia na czczo na 30 min przed posiłkiem przyjmuję jedną tabletkę. Odkąd biorę Letrox jestem bardzo nerwowy, nadpobudliwy, wszystko mnie drażni, potrafię awanturować się o byle pierdołę, stresuję się praktycznie cały czas nie wiadomo czym. Hormony badam i mam je w normie. Czym to może być spowodowane? Myślicie że jest to zbyt wysoka dawka? Kiedyś próbowałem brać mniejsze dawki ale czułem się beznadziejnie. Bolały mnie mięśnie i chodziłem strasznie ospały. Z kolei jak biorę Letrox 100 to nic mnie nie boli, mam dobrą kondycję ale za to jestem strasznie nerwowy i wszystko mnie wkurza. Są tu jacyś ludzie którzy mają lub mieli podobnie? Jak sobie radzicie z czymś takim, czy jest szansa żeby to zmienić?

a możesz stosować ten lek z innymi preparatami np. ziołowymi? Na stres i nerwice jest np. Nervomix. Wersja forte zawiera walerianę. Ogólnie skład to zioła i witaminy.

Gość Letryczka
Ja też tak mam staram się aktywnie spędzać czas wolny biegam jeżdżę na rowerze to uspokamja trochę tą nerwówkę