Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak nie rozumie ze mam okres :(

Polecane posty

Gość gość

Witam ;) Mam chlopaka,facet ma 22 lata. Ja mam 21. Wczoraj byliśmy nad zalewem, był gril itp nie mówiłam mu że mam okres ani nic bo z początku świetnie się czułam. Rozbolal mnie brzuch wzięłam leki. Siedząc i rozmAwiając gdy już miał odchodzic klepnal mnie w plecy chcial w pupe ale nie trafil, wiec trafil tu nisko pleców myślałam że umrę z bólu ...w sam krzysz. Gdy był już trochę po % zaczął gwiazdorzyc...wziął i wrzucił mnie do tego zalewu. Mialam jedna podpaske odkleila się, ubrania mokre, jeszcze było tak chłodno...wyszłam z tej wody i zaczęłam iść w kierunku drogi podbiegł...zaczęliśmy się kłócić ... dal mi swoje ubrania, wróciłam. Powiedziałam mu że mam okres. Ale potem chlopaki zaczęli mnie pytać co mi jest etc a on całkiem pijany "krew jej tam...no..z...leci..morze czerwone" myślałam ze się pod ziemię zapadne. Przegial. Poszłam stamtąd no i zadzwoniłam po siostre bo jechała w tą stronę i mnie mogła zgarnac. Znów przybiegł i zaczęliśmy się kłócić. Mówił że wymyslam wszystko mu psuje. Ciekawe co jest takiego złego w tym (jak on to nazwał "peeezdy") leci krew itp. Wróciłam do domu. Czułam się strasznie. Dziś cały dzień leze w łóżku bo jestem chora...gorączka etc. Zadzwonil chciał przyjechac powiedzialam że sobie poradzę on na to "to jak chcesz" Co ja mam robić? On nie rozumie tego ze jestem obolala w okres? Zle się czuje? Oczywiście nie chce od niego odchodzić. Co mam robić???? Pomocy

Gość gość
On Cię nie szanuje. Naprawdę nie wiesz, co masz zrobić.

Gość gość
Zerwij z nim!!!!!!

Gość gość
On jest głupi, ma cie w doopie, nie szanuje, wyraża się koszmarnie, nie ma zamiaru rozumieć bo ma płytki rozumek, ale ty go kochasz, no taaak, to po plaster się tu żalisz?? A znoś jego chamskie odzywki boś chyba tak samo durna jak i on!

Gość gość
Oczywiście, że facet nigdy nie zrozumie jaki to ból podczas okresu... Nie musiał się tak zachowywać, ale mogłaś mu od początku powiedzieć, że masz okres. Może wtedy by nie wrzucił cię do wody.

Gość gość
Żle go matka wychowała. Egoista. Rzuć to to w cholerę bo to podróba mężczyzny.

Gość gość
faktycznie, nie odchodź powinnaś z nim być takie głupie szmaty jak ty powinny być gnojone codziennie wybrałaś odpowiedniego chłopaka