Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T32

Niedzielne popoludnie...

Polecane posty

Gość magica
Tajemniczy31 I owszem ląduje się kwestia tylko tego czy robi się to wybiórczo czy też hurtowo:)

magica ogolnie rozkladanie nog konieczne nie jest ( zabronione tez:)) Nie zawsze wszystko dąży do jednego...rozmowa tez jest ciekawym pobudzeniem umyslu. Pozdr. T.

Gość magica
Takemniczy31 Gubisz się...nic nie pisałam o rozkładaniu czegokolwiek:)

Gość gośćona27
:D za dużo nas...

Magica któryś z wcześniejszych postwo zawieral.kwestie rozkladania nog...dlatego odpisalem Maile mozna przyjąć hurtowo...ale po szybkiej sekcji po paru wymianach zdan .zostaje juZ ich nie wiele Pozdr. T.

Gość gośćona27
Zgadzam się w kwestii hurtowości poddawanej selekcji:D zaglądnij na @

Gość magica
Tajemniczy31 W kwestii "selekcji" muszę się z Tobą zgodzić. Nie zawsze to co na forum wydaje się godne uwagi jest takim samym na @.

Gość magica
Życzę Wam udanej zabawy lub rozmowy a najlepiej jednego i drugiego stanowiącego zgrabną całość:)

Gość gość
No proszę jaki szczęściarz, pewnie kobiety bija się o Ciebie.

Mysle ze zgodzilabys sie w większej ilosci kwestii:) Tu nawet nie chodzi o to czy sie komuś cos wydaje czy nie tylko czy dwie osoby podchodza sobie charakterologocznie... Albo jezeli chodzi o oczekiwania.. Jedni chca rozmawiać o kwiatach..inni o.miodzie a trzeci...hmm nie chca rozmawiać tylko dzialac.

Kobiety sie raczej nigdy nie bija...one zazwyczaj rywalizuja ukrytymi sppsobami7...ale juz na pewno nie tu o mnie.. Ja wredny ogólnie jestem

Gość magica
W sumie to jeden i ten sam temat bo i kwiaty i miód mają wspólny mianownik - nektar, który koneserzy lubi ją spijać z.......tu dokończ według preferencji:D

Masz tu racjr..a ja zwlaszcza do tych koneserow naleze...byke sokow i nektaru bylo duzo..a jezykiem bym sięgał po niego gleboko

Gość gość
Rywalizowac o faceta? Nawet nie potrafie sobie wyobrazić siebie w takiej roli. To rola meska, to Wy jesteście zdobywcami.

Nie pisalem ze o faecta...ale.o ogolnej Waszej rywalizacji o rozne sprawy A tu masz rację...to my jestesmy zdobywca mi...mamy to w genach od czasu szukania ognia i polowania na mamuty

Gość magica
Z takim podejściem masz dużą szansę na wyłowienie kogoś z tłumu:)

Gość gość
Nie rywalizuje z kobietami, nie musze, nie mam kompleksow :P

magica z tlumu mozna czasem kogos bardzo wartosciowego wylowic...nie raz juz mi sie zdarzyło Kwestia wlasnie nie przyspieszania i wzajemnego naciskania na rzeczy na ktore akurat dwie osoby maja odmienne zdania Nie mozma wszystkiego genralzowac

Ale inne kobiety moga rywalizowac z Toba...ludzie ogolnie rywalizuja...ale.to.akurat dobrze...bo inaczej stalibysny w miejscu

Gość magica
Tajemniczy31 Wszystko zaczyna się od rozmowy a tempo jest zmienne i zależy od wielu współistniejących i zazębiających się aspektów na różnych płaszczyznach relacji kobieta - mężczyzna.

Gość gość
Nie potrzebuje rywalizacji, zeby sie rozwijac. Jesli nawet one rywalizuja ze mna, to musza to robic bardzo nieudolnie, nigdy nie poczulam zagrozenia ze strony innej kobiety. Za to brak sympatii z ich strony nie raz ;) na szczescie mezczyzni mi to rekompensuja ;)

magica rozmowa jest najlepszą gra wstępna...ktora powoduje pobudzenie wszystkich naczyn krwionośnych jezeli sie odpowiednio zazebia i schodzi na obu stron intrygujące tematy

Gość magica
I owszem. Podstawą jest podobne postrzeganie danego tematu i w miarę taki sam poziom abstrakcji.