Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ani jednej inwektywy

Polecane posty

Gość gość

nie ma w wątku "tatusia" który obudził się po 14 latach i chce poznać córkę. Kobiety nie obrażają faceta, tłumaczą kulturalnie. Nie zajmował sie 14 lat. A jak pisała tu dziewczyna, która nie wiedziała, jak sie zabrać do zabawy z 3 miesięcznym niemowlakiem, to mało ją kury nie zadziobały, zwyzywały od suk, wyrodnych matek i "żal mi twojego dziecka". Weź tu człowieku zrozum zachowanie gawiedzi.

Gość gość
Gmin rozumowi bluźni :)

Gość gość
Ano, jest takie zjawisko. To dość ciekawe: wystarczy zresztą mieć pseudonim sugerujący że jest się mężczyzną i nie prostować czyichś pomyłek co do płci, a zupełnie inaczej jest się traktowaną. Kiedyś przypadkiem to zauważyłam gdy używałam pseudonimu który wiele osób brało za męski.

Gość gość
bo to jest domena większości bab tłumaczyć, ciumkać i rozczulać się nad dorosłym chłopem jakby to było upośledzone dziecko i jednocześnie zamordować kobietę która z czymś sobie nie radzi i prosi o pomoc. Myślicie, że dlaczego faceci przez stulecia mieli nad nami władzę, nie mogłyśmy się kształcić, pracować, głosować i decydować o sobie? bo my sobie same to robiłyśmy i jeszcze się ścigałyśmy która bardziej posłuszna swemu panu :o ja pamiętam jak był temat o dziewczynce, która się ugotowała w aucie w Rybniku :o "ojojojojjj biedny tatuś, to tylko facet" mało mu tyłka nie podtarły z tej troski. Kurde dla mnie to dorosła osoba nie ważne czy mężczyzna czy kobieta ale kafe sukom nie wytłumaczysz :o

Gość gość
09:21 nie da sie lepiej tego opisać 100% racji

Gość gość
owszem 09.21 ma rację baba babie potrafi łeb urwać za płeć :o

Gość gość
chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem... kto sie nad tym gosciem rozczula? kto okazuje mu zrozumienie?dostał mnóstwo komentarzy i mnóstwo informacji zwrotnych o tym ze jest nieodpowiedzialny, dostał wrecz otwarte komunikaty ze nie nadaje sie na ojca:/ przesadzasz...

Gość gość
owszem dostał komunikaty ale w słowach kulturalnych, nikt go od wyrodnych ojców idiotów i suk nie wyzwał i o to sę rozchodzi a nie o to, że go głaskali po głowie

Gość gość
To prawda, ja mu napisałam "s/p/ie/rd/al/aj z jej życia sk****ały k*****e" to komentarz mi usunęli :(