Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta dla zdradzajacych

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie sposoby, zeby Wasz partner/ka nie dowiedzieli sie, ze ich zdradzacie?

Gość gość
Pewnie masz podejrzenia, że cie facet zdradza i chce sie dowiedzieć na zwracać uwagę aby go przyłapać.Trzeba było się lepiej starać w wyrze,teraz to ch*ja się dowiesz,nic ci nie powiemy.

Gość gość
Jestem facetem gosciu ;) wiec nie udala Ci sie diagnoza. UP

Gość ogolony h
To racja.

Gość gość
Z ktorej czesci mojego posta wynika, ze sie zabieram? Pytam. Poza tym od kogos o nicku "Pretty Bad" nie szukam porad ;) peace

Gość gość
A wiec? Wracajac do pierwotnego pytania.. [nie jestes zainteresowany tematem, albo nie masz nic konkretnego do napisania, opusc temat]

Gość gość
Kaczyński to fanatyk religijny dlatego będę głosowała na PO,jestem przeciwna tym złodziejom wyniszczającym Polskę ale jak PiS dojdzie do władzy mając swojego prezydenta to wprowadzą na sejmowe ławki masę biskupów i będzie już całkiem po Polsce.

Gość gość
gdy partner/partnerka jest dociekliwy/a zdradę wywęszy zawsze. mój były facet był cholernie dociekliwy, nie wiem, intuicyjnie wyczuwał że coś się kroi i zawsze jak już miałam jakiś temat nagrany z którymś kolegą, facet wkraczał i trzeba było odwoływać plany. natomiast mój obecny facet, który jest juz moim mężem, łyka każdą ścieme.

Gość gość
Jakis przyklad z twoim mezem? Napisz prosze konkretna historie.

Gość gość
konkretny przykład? no nie wiem. choćby jak miałam zrobioną malinke na pachwinie obok cipki, bo kolega tak się dossał do mnie, to mężulkowi wmówiłam, że uderzyłam się na siłowni ;-) naiwniak jeszcze latał do apteki po jakąś maść na siniaki ;-)

Gość gość
gość dziś Dlaczego zdradzasz swojego męża? Nie kochasz go?

Gość gośćp
Cale zycie seks tylko z tym samym facetem? Troche odmiany w tych sprawach. Oczywiscie trzeba tak robic zeby sie druga polowa niczego nie domyslila

Gość gość
Ja kocham swoją, ale nie daje mi w łóżku tego co bym chciał i dlatego zastępuję ją często inną.

Gość gość
gość dziś gość dziś Dlaczego zdradzasz swojego męża? Nie kochasz go? x kocham go, ale jest fatalny w łóżku. ..

Gość gość
No i co więcej ! Mamy podobnie. Czy kobieta czy facet. Należy się nam od życia co :)

Gość gość
A czego wam partnerzy nie dają w łóżku? A jeśli są tacy kiepscy to czemu się pobraliście nie lepiej było poczekać na kogoś odpowiedniego?

Gość gość
ja powiem tak, mój eks był mistrzem w łóżku, mieliśmy taki sam popęd, tak samo lubiliśmy hardcoreowe eksperymenty. przesiadka na faceta o zupełnie niskim libido i seksualnego konserwatyste byla bardzo bolesna. dlatego od czasu do czasu muszę się wyszaleć z kimś konkretniejszym od męża.

Gość gość
Ja lubie urozmaicenie w seksie, tzn seks z innymi partnerkami.

Gość gość
A jeśli są tacy kiepscy to czemu się pobraliście nie lepiej było poczekać na kogoś odpowiedniego? x wyobraź sobie że nie samym seksem człowiek żyje. bo jeśli partner, który jest łóżkowym wirtuozem, ma super penisa i zapewnia mi szereg wielokrotnych orgazmów, ale poza łóżkiem to pijak i niezaradny życiowo maminsynek, to ja takiego nie chce. wolę mądrego, zaradnego, nawet jeśli fajerwerków w łóżku nie ma. niestety jak człowiek już kiedyś popróbował tych fajerwerków, to ich brak po pewnym czasie zaczyna doskwierać.

Gość gość
Jakby było prawdą, że nie samym seksem człowiek żyje, to byś męża nie zdradzała :P Mogłaś poczekać na kogoś, kto byłby bardziej odpowiedni. Wykorzystujesz swojego męża z wygody i lenistwa.