Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika520

uczucia

Polecane posty

Witam! Mam 4o lat, jestem wdową, poznałam na czacie faceta ok. półtora m-ca temu, dobrze nam się rozmawiało, flirtowaliśmy ze sobą cały czas, zaciekawił mnie, były smsy, raz chyba zadzwonił.Pisał, że jest rozwodnikiem i ma dwoje dzieci.Mieszkamy od siebie jakieś 60 km, zaproponował spotkanie, sam wybrał dzień, godzinę, zgodziłam się, po czym w umówionym dniu napisał smsa ponad godzinę przed randką, że dziś nie może, bo jedzie szukać pracy(wcześniej pisał,że właśnie stracił pracę) cóż trochę się wkurzyłam, bo niewiele zabrakło do mojego wyjścia z domu, a o zrobionym makijażu już nie wspomnę, odezwał się na drugi dzień oczywiście smsem czy poklikamy, odpisałam, że jakoś nie mam ochotyna co on że przeprasza za wszystko i takie tam, że chce jeszcze kontynuować znajomość.Kiedyś też chciał porozmawiać na czacienapisał,że będzie za 30 min, ale słowa nie dotrzymał, przyznał,że jednym ikiem oglądał siatkę i klikał zemną.Nie podobało mi się to, bo jak ja się z kimś umawiam to dotrzymuję słowa a wystarczyło powiedzieć,że teraz chce coś obejrzeć i możemy umówić się póżniej, Wspominał jeszcze o spotkaniu, ale w końcu nie umówiliśmy się konkretnie, wczoraj rozmawialiśmy na czacie dość długo, najpierw stwierdził, że wolałby koleżeństwo, ale potem przyznał, że nie jestem mu obojętn i mu się podobam(wcześniej wymieniliśmy się zdjęciami) rozmawoialiśmy o seksie, zapewnił mnie,że nie zależy mu tylko na tym, ogólnie odniosłam wrażenie,że boi się zaangażowania, najpierw chciał się ze mną umówić na wczoraj wniedzielę, ale potem stwierdził, że jest zły bo zadzwonił do byłej żony zeby powiedzieć,że nie może zająć się dziećmi popołudniu bo chce gdzieś wyjść na co ona że to on ma się zająć dziećmi(mieszkają z nią) ponieważ to ona wychodzi, więc wiedziałam już,żde do spotkania nie dojdzie. Po południu napisał smsa czy za 15 min. możemy porozmawiać na czacie, zgodziłam się weszłam na czat, oczywiście Jego nie ma, ale odczekałam jeszcze 15 min po czym nzpisałam smsa,że po co pisze,że o tej godz. skoro go nie ma, a ja nie wiem czy mam czekać,odpisał po jakiś 30 moin.,że jest już na czacie, ale ponieważ byłam zła to nie chciałam tak odrazu z nim rozmawiać, ale napisał jeszcze,że czeka więc postanowiłam jednak wejść, ale napisałam,że nie szanuje mojego czasu a on na to: oj przepraszam na co odpowiedziałam, że jeszcze się nie widzieliśmy a on już kilka razy zdążył mnie przepraszać, odpisał,że lepiej dajmy sobie spokój, więc rozłączyłam się, napisałam jeszcze do niego potem smsa, że szkoda,że tak to wszystko potraktował niepoważnie i źe życzęmu powodzenia, nie odpisał już.Piszę to wszystko, bo przyznaje,że mnie pociąga, dobrze mi się z nim rozmawia i podoba mi się z wyglądu, ale to Jego zachowanie wydaje się być niepoważne, może dla niego nie robi różnicy o której się umówi, a może to ja przesadzam.Nie mamkogo sie poradzić, nie wiem co mam o nim myśleć, nie chcę angażować się w coś co nie ma sensu, a już łapię się na tym,że myślę czy on się jeszcze odezwie in a dodatek sama mam ochotę do niego się odezwać, ale czy warto? Nie chciałabym żeby wyszło,że mi tak na nim zależy.Co o tym wszystkim sądzicie?

Gość gwoli wyjasnienia
Nie jestes jedyna z ktora ma on kontakt komputerowy, tyle ci powiem. Znam to z doswiadczenia. On nie szuka zadnego zwiazku, on szuka zabawy podniety, podziwu. Jest takich mnostwo w sieci. Szkoda twojego czasu.

Gość gość
niepoważna to Ty jesteś....masz 40 lat? i wierzysz w bajki? półtora miesiąca a wy na czacie się umawiacie i smski piszecie jak nastolatki, jak by facet był zainteresowany, to chociaz przez telefon by pogadal, to raz, a dwa to przekłada wszystko bo się nie może od żony i dzieci wyrwac. Kobieto, jakiś mżonek się trzymasz, ogarnij się i nie daj zrobic z siebie kolejnej naiwnej, która wierzy żonatemu szukającemu rozrywki. Zakończ tą znajomośc!