Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jonsonowy

Drobnostka

Polecane posty

Gość Jonsonowy

Siemka mam ciekawe pytanie zaznaczę od razu ze nikogo nie obrażam i nie mam zamiaru obrazić :) Jestem sportowcem a za tym idzie dobra muskulatura , no i pewnego razu po medytacji doszedłem do wniosku że trzeba znaleźć sobie 2 polówkę nie chodzi mi o 0,5 (40 %) tylko o kobietę , no i rozpoczynam swoją przygodę od serwisów baddo itp . I teraz pytanie :) Dlaczego interesują się mną same laski +20 kg więcej ( nadwagę i otyłość uważam za zaniedbanie ) no i takie z którymi poziom czatu rozmowy wygląda następująco : Ja - Jakiej muzyki słuchasz ? Ona - Ciemna strefa itp ( nie mam nic do nich to jest przykład ) Ja - Jakiś konkretny kawałek ? Ona - Łykaj to , ewentualnie same słowa na k h (itp)

Gość gość
kazdy ma inne wymagania, widocznie sa Toba zainteresowane to niedojrzale oczekiwac , ze zainteresuja sie Toba wylacznie dziewczyny o podobnych walorach, co nie oznacza, ze musza sie one Tobie podobac najlepiej szukac w realu kazdy kogos szuka i ma prawo do szczescia leca na Ciebie i tyle;)

Gość gość
zazwyczaj siedza tam takie z wiadomych powodow. Trafic tam na fajna dziewczyne to graniczy z cudem ale moze jestes szczesciarzem i znajdziesz taka. Pamietaj czasami trzeba przejsc przez 30 osob zeby docenic ta jedna

Gość gość
gość dziś zazwyczaj siedza tam takie z wiadomych powodow. Trafic tam na fajna dziewczyne to graniczy z cudem ale moze jestes szczesciarzem i znajdziesz taka. Pamietaj czasami trzeba przejsc przez 30 osob zeby docenic ta jedna XX a on z jakiego powodu tam siedzi? gdyby był z niego taki Adonis nie musiał by szukać na portalu dla ''desperatów''

Gość Jonsonowy
Mi ten portal zaproponował kolega więc go sprawdzam , co do reala jak jesteś sportowcem to ciężko jest znaleźć czas na szukanie, na jednym, treningu spędzam 3 h do tego 8 h dziennie normalna praca no i coś koło 1,5 h na gotowanie , domem także trzeba się zając i w sumie zostaje mi tylko to :) Pozdro