Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nazwiecie taką kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Bo jestem z jednej strony chyba głupia i upośledzona, a z drugiej bardzo inteligentna. Nie umiem w ogole gotować, przerasta mnie nawet obranie ziemniaków, mimo 25 lat nadal robię kwadraty. Nie umiem zrobić żadnego dania oprócz spaghetti, które i tak zawsze przesolę albo przesłodzę, albo wsypię za dużo ziół. Nie mam w ogóle zdolności manualnych, nie umiem czesać, nawet nie umiem zrobić warkocza francuskiego! Jedyne co umiem zrobić to kucyk i to tylko jeden, bo przy dwóch robota się komplikuje bo trzeba zrobić prosty przedziałek. Nie umiem też zrobić makijażu, tzn tusz do rzęs i fluid ok, ale cienie do powiek.. to już mnie przerasta. Z drugiej strony zawsze bardzo dobrze się uczyłam, skoczyłam świetne studia i mam super pracę, w której dobrze mi idzie i mam widoki na awans. Mam też bardzo silną intuicje i znam się na ludziach, potrafię rozgryźć każdego w kilka minut. I można ze mną pogadać o wszystkim :) co wy na to? czy ktoś ma podobnie?

Gość gość
Barłoś! skończ pisać głupoty, wszyscy na kafe wiedzą że to ty

Gość gość
nie jestem zadnym barlosiem.

Gość gość
To czego nie umiesz to zwykłe czynności manualne, gdybyś poćwiczyła to byś umiała. A jakie skonczyłaś studia? Ścisłe?

Gość gość
tak, ścisłe. matematyka i logiczne myślenie zawsze były moją mocna stroną