Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzędzia dla hydraulików

Polecane posty

Gość gość

chce założyć własną działalność i szukam profesjonalnych narzędzi dla hydraulików. Może ktoś z was zna dobre firmy godne polecenia które oferują sprzęty i urządzenia w dobrych cenach.

Gość gość
profesjonalne narzędzia dla hydraulików kupisz w firmie www.dezet.eu w Warszawie. Oni oferują duży wybór profesjonalnych narzędzi– zgrzewarek ręcznych oraz warsztatowych do zgrzewania rur z tworzyw termoplastycznych i PCV.

Gość gość
Jeśli chodzi o profesjonalne narzędzia, to duży wybór jest w http://www.mikronar.pl/ . Można tam znaleźć bardzo trwałe i dobre narzędzia w świetnych cenach.

Gość gość
Może przydadzą Ci się też narzędzia z http://www.pferdvsm.pl/ ? Są bardzo wytrzymałe i funkcjonalne. W takiej cenie trudno znaleźć tak dobrą jakość.

Gość gość
duży wybór narzędzi dla glazurników znajdziesz w sklepie http://www.glazurnik-narzedzia.pl/. Tam mają różne narzędzia, urządzenia do prac budowlanych, remontowych, przy układaniu płytek.

Gość hydraulik98752313
Ja powiem Ci tak, jakichkowliek nie kupisz to dokup od razu do tego nanoprotech. jestem hydraulikiem juz kilka dobrych lat i dobrze radze koledze po fachu. inaczej pordzewieja jak nic

Gość gość
jak szukasz dobrej jakości narzedzi hydraulicznych, to się zainteresuj producentem Unior Tools, która ma szeroki wybór z dziedziny hydraulicznej, a jakość wykonania jest mega. nie są tylko wygodne w użyciu, ale również nie do zdarcia. myślę, ze w Twoim przypadku to będzie dobra inwestycja. pozdrawiam.

Gość gość
Potwierdzam opinie w kwestii Uniora, bo znają się na hydraulice i wiedzą co jest potrzebne w codziennej pracy. jak sprzedawca będzie jeszcze kumaty, to wszystko powinien łopatologicznie wytłumaczyć i pomóc w doborze najbardziej trafnego narzędzia. ja zawsze tak frobię i źle na tym nie wychodzę. pozdrawiam.

Gość gość
oferta jest duża jeśli chodzi o branżę hydrauliczną i faktycznie producent Unior wie co produkuje. dla mnie dużym atutem z narzędzi jest, że nie są podatne na korozje i bardzo łatwo się czyści wszystkie brudy powstałe na skutek pracy. to powoduje dłuższą żywotność tych narzędzi.

Gość gość
podepnę się pd temat. jest kilka dobrych firm wartych uwagi, ale niestety cena odstrasza i w tej doborowej stawce jest też Unior, który ma dobry poziom wykonania, acenowo jest jednak tańszy od innych gigantów. podejżewam, że te najbardziej znane firmy adują dużo pieniędzy w reklamę i marketing i dlatego mają tak wygórowane ceny niż te, co tyle nie inwestują w marketing. co do Uniora to się sprawdza. pozdrawiam.

Gość Gość

Polecam sklep Barracuda. Posiadają różne części do sprzętu nawadniającego