Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Edyta

Jest sens wiazania sie z facetem ktory uzywa starej komorki i nie nosi...

Polecane posty

Gość gośćula
dobre provo 10/10 , obstawiam że pisał facet.

Gość gość Edyta
Sadzicie ze uda mi sie go namowic do zmiany swoich masakrycznych nawykow? Kase ma wiec nie powinno byc problemu z kupnem BMW. Moj kolega kupil niedawno tez BMW za mniej niz 5 tys. Co prawda wyjechal nim tylko 2 razy bo cos mu sie tam zepsulo ale mimo wszystko widac ze men na poziomie skoro pod oknem stoi BMW i kazdy takiego uwaza za cool. Myslicie ze moj men tez sie da przekonac do BMW i do markowych ciuchow? Dobrze by bylo tez by zmienil swoj sprzet grajacy. Dla mnie ten lampowy wzmacniacz wyglada troche wsiowo i firma w ogole nie znana. Co z tego ze on podobno duzo zaplacil za ten lampowy sprzet jak nikt o tym nie wie?

Gość gość
A on jakie ma autko?

Gość gość
Dziewczyno powiedz, że żartujesz, bo już mnie brzuch boli ze śmiechu od Twoich wywodów.

Gość gość Edyta
Lancia Thesis. Mowi ze to limuzyna dla prawdziwych dzentelmenow ale co z tego ze samochod wygodny i komfortowy skoro to i tak nie BMW?

Gość Taki_jeden_964
Przecież ona nawet was nie słyszy. Pisze jak automat.

Gość gość
Z******te prowo kulam się ze śmiechu

Gość gość Edyta
@ gość dziś "Dziewczyno powiedz, że żartujesz, bo już mnie brzuch boli ze śmiechu od Twoich wywodów." x Po pierwsze to nie sa moje wywody tylko jego masakryczne zachowania. Po drugie moich znajomych z clubu tez by brzuch rozbolal gdyby zobaczyli jak on wyciaga swoja komoreczke. Pytanie do was. Jak zmienic faceta w cool-mena?

Gość Eeee tam
Najpierw myślałem, że prowo lecz im dłużej czytam te wywody tym bardziej odkrywam w pisarce typową mentalność współczesnej blond idiotki. One tak właśnie rozumują. Dokłdnie tak.

Gość trewq10293
Jak mogą być tak tępe laski?

Gość gość
To facet trolluje;)

Gość gość
Ile macie lat?

Gość Izabbella
Większość współczesnej młodzieży to debile/debilki zaprogramowane przez reklamy. Żaden/żadna nie wyjdzie na ulice jeśli na nogach nie będzie butów z logo Nike, a na tyłku spodni Lee. Każdy młodociany debil nie wsiądzie do samochodu jeśli nie będzie kólka bmw. Takie są fakty i taka właśnie jest moda więc teraz wykręcanie się, że to niby prowokacja, że tego nie pisała dziewczynatylko troll facet (szkoda, że nie ufoludek) jest po prostu tanim wykręcaniem się. Dziewczyny, jesteście głupie i maciu głupich dresiarzy za chłopaków, a nawet jeśli przez przypadek zainteresuje się wami ktoś mądry na poziomie, to zainteresuje się tylko przez przypadek właśnie. Autorko, nie obraź się ale jesteś durna jak but i twõj facet szybko to odkryje.

Gość gość
Świetne! Leżę i kwiczę:-))))))

Gość gość
2/10 znudziła się powtórzeniami :-(

Gość Nicola z Grajewa
Edyta popracuj nad nim i może jeszcze wyjdzie na fajnego chłopaka. Szkoda byłoby takie ciacho oddać za friko jakiejś póstej laluni co się przy nim zakręci. Może będzie miał niedługo imieniny czy urodziny, to kup mu jakiś porzondny markowy ciuch i buty najki. Wtedy będziesz mogła bez wstydu pokazać się z nim w clubie. Z komurkom to bym ci radziła przekonać go, co nie powinno być trudne jak jest takim dżentelmenem, że podczas randki powinien się skupić na tobie zamiast rozmawiać przez telefon, więc niech go wyłącza przed waszym spotkaniem. Z autem to już trochę gorzej, ale namuw go, żebyście do clubu pojechali taxi, a ty sprawdź wcześniej na postoju który taksówkarz ma BMW, weź od niego numer telefonu i niech to on was zawiezie i później po was przyjedzie. Pozdrawiam. Nicola

Gość gość
10/10 :) brawo

Gość LV
prowo na 100% z tym ze ja wiem ze takie laski istnieja z tym ze...nie interesują się nimi takie 'meny'.

Gość gość
Czasem nawet glupitka lalunia jest na tyle ladna, ze men jakos przeboleje jej orientacje seksualno-reklamowa.

Gość gość
Up :D

Gość gość Edyta
udało się. Zrobiłam tak jak mówiliscie