Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie jestes Madzialenko?

Polecane posty

Gość gość

tesknie za toba, moje ty pachnace jesiennym wiatrem rumiane jabluszko, o smaku goloneczki w kapustce.. absolutna erotyka smaku :)ps. inu teskni do kaszanki z grilla i zimnego piwa.. malo erotyczne, ale niestety on jest malo erotyczny. zepsuly go czeste delegacje ;)

Gość gość
czego tak z kogoś kpicie, myślicie, że możecie tak bezkarnie sie wyśmiewać. karma wraca pamietaj.

Gość gość
o madzialenooooo, madzialenooooo ;)

Gość gość
Ja nic nie rozumie :O

Gość gość
Jacusiu frida na ciebie też patrzy z politowaniem jak na madzię, nie czujesz? po co się ośmieszasz?

Gość gość
Frida kpiła z Nieogryzka, nie lubiła Slodko Winnej.

Gość gość
Ona wyśmiewa i myśli, że te osoby są mało inteligentne i nie rozumieją. Otórz rozumiemy frido i jest nam przykro, ale tobie współczujemy bardzo.

Gość Jacek 81
Frida już taka jest,więc dla niej mogę się ośmieszać...

Gość gość
otóż, otóż, otóż :O

Gość gość
o madzialenoooo, madzialenooo :)

Gość gość D
Nieogryzek.Była taka ciepła,inna od wszystkich,te oczyska w avatarze:)🌼

dziekuje za wyrazy wspolczucia. przyjmuje wszystkie wyrazy, takie rowniez. najchetniej jednak przyjmuje dowody wdziecznosci, szczegolnie jesli sa pod postacia sniadanka, obiadu lub kolacji, gdyz nie lubie stac przy garach :) tym nie mniej jednak wasze wyrazy przyjme rowniez, chociaz nie maja nic wspolnego z jakimkolwiek jedzeniem. tesknie za madzialenka. brakuje mi jej przepisow na rozne pyszotki. skoro nie gotuje, to chyba moge od czasu do czasu poczytac.. traktujecie mnie gorzej niz moja kolezanka.. -chcesz cos do kawy? - tak. - masz. mowi ona, kladac gazetke z przepisami na ciasta i torty obok mojej filizanki :D :D nie badzcie wiec wredni i dajcie mi sie najesc oczami ;) gwiazdke lubilam od samego poczatku.. ta druga tez, chociaz nie bardzo wiem o kogo chodzi :) ... ale lubie wszystkie narzeczone swojego synka ;)

Gość gość
nie śmiej sie z fridy, ty jak w jej wieku bedziesz, tez baki samoczynni bedziesz puszczac, ja pewnie tez😭

Gość gość
Jeju, co za głupiutkie stworzonko:(

Frido, kwiecie piękny.😘 Moja druga strona chce Cię nakarmić. Pozwól, że ja.. ...w kielichu wina przyniosę, włosy zaczeszę. Będziesz nakarmiona, napita i piękna🌼

Gość gość
teraz nie Jesteś :classic_cool:

no kurcze.. nie jestem :O lustereczko prawde ci powie :O.... ale jak sobie podjem, to bede :classic_cool:

Gość samasnara
Lustereczko Powiedz przecie Czemu garba mam Na grzbiecie Ni to baktrian Ni dromader Ale garb Powabny Nader 👄

przejdzmy do konkretow. jednego czy dwa? jesli dwa to okej. juz tlumacze.. zebym nie spadla, kiedy bedziesz mnie niosla na grzbiecie 👄 .. w przypadku jednego mam pewne wahanie.. allleee.. mysle, ze chcesz abym miala podczas jazdy zajete rece. przeciez jakos musze utrzymac sie na grzbiecie? 👄 .. to jest wlasnie tak, jak czlowiek nie ma zadnego doswiadczenia w obcowaniu z wielbladem :)

Gość gość
Oj, schodzą się i rozkręcają na dobre :o

madzialenka? znaczy taaa madzialenka? friiiii plis nie wywołuj ... madzialenki z lasu

obledny, zyczysz mi smierci glodowej? .. nie spodziewalam sie tego po tobie. po kazdym. no.. prawie kazdym, ale nie po tobie. czuje sie zawiedziona.. jesli nie madzialenka, to ty. zdejmuj zbroje i stawaj do garow... poprosze pachnaca goloneczke w kapustce :) .. a dla inu, kaszanke z grila i zimne piwo :) .. wiem. trywialne.. ale madzialenka zrobilaby dla niego wszystko ;) chociaz kto wie.. moze sie rowniez skusze na kawalek goracej kaszanki z inowego talerza. dyrekcji sie nie odmawia 😴

Piękna moja.. Napita,... .. jadła druga strona nie podała...raniąc uczucia moje... Uchyl usta.. Na palcu podam Ci pierożki, oblane kefirem spulchnionym.🌼

Gość gość
Madzia rozumię :P

bardzo apetyczne pierozki, sam :) mam jednak wizje pachnacej goloneczki w kapustce, a ta wizje moze zrealizowac tylko nasza madzialenka :) obledny, przestan sie wydzierac oblednie.. jak jest daleko, to i tak nie uslyszy. czyli jednak wolisz zbroje.. troche szkoda.

Dla Ciebie i dorodnego udzca przyciągnę....:) Za jaja złapię, aż zaskowyczy nie sfornie, ale ważne, że padnie u Twych stóp..gotowy na konsumpcję. Kapustkę sam ułoży dookoła siebie....

Gość gość
@Samansara:D za ostatnie posty zaczynam Cię czytać od początku:)