Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monsieur Alfonso

cześć, stare prostytutki

Polecane posty

Gość monsieur Alfonso

Pracujcie, pracujcie. Praca uszlachetnia.

czesc stary grzybie 🖐️ znowu pomyliles adres. najwyzszy czas na emeryture.. w cieplych krajach pod palma polezec do gory ku=tasem.. dupa na piachu. niech wie, jaka przyszlosc ja czeka. nie zapluj sie przy odpowiedzi.. moja wie od dawna co ja czeka ;)

Gość Aniazzzzz
Cześć! jestem Ania i co z tego że mam tu więcej koleżanek niż na Facebooku? Wszystkie są wyjątkowe, ale jedno co prawda nas łączy - puszczamy się przez kabel sieciowy. Lubimy zdradzać mężów i chłopaków no bo taka nasza natura. Wykorzystujemy swoje piękno. Ładne kobiety musza mieć wiele facetów a ci biedacy nawet o tym nie wiedzą to smutne... Lubimy też im wmawiać, że jesteśmy dziewicami przy pierwszym kochaniu. Zdziry z nas ale jak już wspomniałam - taka nasza natura. Nie bez powodu chyba mówimy do siebie w swoim gronie - czesc suko. Niektóre kobiety tutaj zgrywają niewinne i bronią się twierdząc, że są inne, wyjątkowe, ale one pochodzą z naszej paczki z naszego klanu tylko muszą to robić, żeby mężczyźni nie pouciekali. Zdziry z nas, prostytutki też? Hm, jeśli tak twierdzisz. Ale normalne kobiety na kafeterii nie siedzą. Pozdrowienia na wszystkich moich kochanych c**ek. Całusy.

Gość monsieur Alfonso
Chyba jednak dobry adres, skoro pojawiłaś się tutaj zatem poczuwasz się. Nie zaplułem się. Cześć Fridzio, stara prostytutko 🖐️