Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, co myślicie o szarych myszkach?

Polecane posty

Gość gość

?? :)

Gość lolek22
prawda jest taka ze szare myszki nie są ogarniete i w towarzystwie milcza czym przynosza wstyd sobie i osobie towarzyszącej, sam na sam jest ok

Gość gość
Ja miałem kiedyś szara myszka, po doinwestowaniu, kilku lat ciężkiej pracy, walki z jej kompleksami zrobiłem super laskę pewna siebie. Oczywiście robiłem to prośbą ale też często groźba lub szantażem. Ale opłaciło się. Teraz mam kobietę idealna.

Gość lolek22
czyli sobie wytresowałeś ? i czujesz się z nią na równi? że jest twoja partnerka a nie wytresowany piesek?

Gość gość
Zależy co masz na myśli mówiąc szara myszka. Jeśli brak ofrabowanego łba i tapety ale za to schludny ubiór sukienka na zgrabnej figurze ładne długie włosy to kocham szare myszki

Gość gość
To wolę zgrabne szare myszki od odpicowanych otłuszczonych z krótkimi włosami z farbą

Gość lulululi
Faceci lubią szare myszki. Nie podskoczy, jest uległa, nie ma własnego zdania, jak jej zagrasz tak zatanczy. Proste. Po co mieć piękną, przebojowa wygadana kobietę, która się z Tobą pokłóci bo ma własne zdanie??????

Gość gość
nie faceci tylko c**y

Gość gość
lulululi dziś Faceci lubią szare myszki. Nie podskoczy, jest uległa, nie ma własnego zdania, jak jej zagrasz tak zatanczy. Proste. Po co mieć piękną, przebojowa wygadana kobietę, która się z Tobą pokłóci bo ma własne zdanie?????? xxxxxxxxxxxx A dlaczego niby tylko przebojowe i wygadane są piękne? A to co szare myszki piękne nie mogą być?

Gość gość
Mam tu na myśli cechy charakteru. A taka laska która jest ładna, ale na początku boi się rozmawiać z facetem, jest nieśmiała to nie ma u was szans? Potem i tak się rozkręcają bo właśnie potrzebują was, mężczyzn. A wy je od razu skreślacie...

Gość gość
Z perspektywy doświadczonego faceta po pierwsze każda na Kafe uważa się za piękną, wiemy jak jest;) a szare myszki zazwyczaj piękne nie były. Piękne kobiety zdają sobie sprawę z urody i powodzenia, jak jej nie mają to tłumaczą to właśnie byciem szarą myszką, etc.

Gość gość
18.57 - a jakby facet się bał z Tobą rozmawiać to byś była nim zainteresowana? No właśnie

Gość gość
gość dziś 18.57 - a jakby facet się bał z Tobą rozmawiać to byś była nim zainteresowana? No właśnie xxxxxxxxxxxx Ja miałam takiego adoratora, z którym nie chciałam w ogóle rozmawiać i bałam się go, a on ciągle szukał ze mną kontaku

Gość gość
Up

Gość szaramyszowata
jestem szarą myszką bo jestem brzydka i tak jest w większości przypadków, dobrze ktoś wyżej napisał że piękne kobiety zdają sobie sprawę ze swojej urody i szarymi myszkami nie są i to jest 100% prawdy szare myszki przeważnie są brzydkie i dlatego nikt nie zwraca na nie uwagi

Gość gość
A ja jestem bardzo ładna i bardzo zadbana, dobrze ubrana itd, ale jestem też nieśmiała i bardzo małomówna co wynika z tego, że jestem jedynaczką i w dzieciństwie nie miałam za bardzo kontaktu z innymi dziećmi.. zawsze bawiłam się sama, przez co nie umiem nawiązywać relacji z ludźmi W szkole było tylko gorzej, inne dzieci się zaprzyjaźniały, a ja nie potrafiłam, już wtedy miałam upośledzoną umiejętność nawiązywania kontaktów. Jestem więc na pozór bardzo pewna siebue, na taką wyglądam. Ale w rzeczywistości jak ktoś mnie bliżej pozna... to jestem włąsnie taką szarą myszka