Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiecie po studiach w Polsce jest niełatwo znaleźć faceta

Polecane posty

Gość gość

Po studiach = w wieku 25 lat , o to mi chodzi. Niełatwo, wiec nie pisze , ze to w ogole niemozliwe, ale łatwo nie jest. Dlaczego? Co jest przyczyna? Wasze obserwacje, panowie i panie?

Gość gość
Z tego co zauważyłem, osoby po studiach mają kolosalne wymagania. Większość moich znajomych po studiach ma problemy ze znalezieniem kogoś do związku, a jak już kogoś znajdą, to szybko ich związki się kończą, albo trwają w nich, a na boku bawią się z innymi.

to proste, polacy to oblechy, brudasy i buraki, ich rówieśniczki puszczaja się co druga za kase na studiach, to wszystko tworzy naprawdę kiepską atmosfere, do tego polacy są zakompleksieni mają niską samoocenę, związki szybko się sypią albo nawet niepowstają bo ludzie mają dziwne wymagania.. smutne to.

Gość gość
Nie wydaje mi sie, zeby kobiety puszczaly sie za kase na studiach. Tzn po moich kolezankach tego nei bylo widac, ale ja mam 30 lat. A jesli Polacy to oblechy to z kim by sie puszczaly?

Gość gość
każdy wie, że każda studenta się puszcza a faceci nie chcą puszczalskiej na żonę

Gość gość
Ale glupoty.....Ja sie nie puszczalam, jestem dziewica ale jestem stara i tez mnie zaden nie chcial. A brzydka nie jestem, po prostu nie traktuje seksu jak sport. Poza tym duzo kobiet mezow ma, wiec jednak ktos je chcial ;)

Gość Heniuś
Z wielu powodów: 1. Na studia idą często i gęsto ludzie nieodpowiedzialni i niezbyt życiowo ogarnięci, to dla nich sposób by uniknąć dorosłości i przedłużyć sobie młodość. 2. Wybujałe ego, kompletnie oderwane od rzeczywistości. "Uczy się" taka w jakiejś wyższej szkole gotowania na gazie a nosem dziurawi chmury - tymczasem ja, zwykły budowlaniec na początku lat 90 przy budowie marketów zarabiałem dwa razy więcej niż dziś paniusie z magistrem co pracują w handlu czy gastronomii - a gdyby uwzględnić inflację to pewnie wyszłoby 5 razy tyle jak nie lepiej. 3. Studentki prezentują się po prostu beznadziejnie - ten sam styl, prawie każda nosi te zj****e bryle (nieważne czy jej pasują czy nie, są modne, więc musi je mieć i już), palą papierosy, nie stronią od alko, nie uprawiają żadnego sportu, mają jakieś p******e dziary a ich stancje to syf, kiła i mogiła.

Gość henius a twoj stroj
to pewnie kombinezon roboczy haha

Gość gość
henius ma swoja firme i niezle prosperuje

Gość gość
Kobiety są już wyeksplatowane i nadają się do kapitalnego remontu

Gość gość
faceta to się szuka jak jest się młodą i ładną a nie jak już młodość ma się za sobą! Od mężczyzn wymaga się czego innego i na to potrzeba czasu więc mężczyźni mogą wybrzydzać po 30 jeśli do tego czasu zajęli się sobą.

Gość a jak facet balowal
to juz nie moze wymagac?

Gość gość
To ,może ja 33latek ,mam średnie technika plus trochę kursów uprawnień itp ,wy w większości mając te studia nie potraficie nic ,mało kto jest ogarnięty czy to życiowo czy zawodowo ,wymagania TAKIEEEEE ale od siebie nic ,może to jest ten powód ze tak trudno o faceta,to ze ktos nie ma tych studiów to nie znaczy ze idiota bo jezeli ma jakis kapitał to musiał sie niezle nagłówkowac by go zdobyc wiec to pokazuje jakie ma IQ wielcy tego swiata tez nie konczyli stódiów byli ogarnięci i inteligentni plus jakies mozliwosci kraj im zapewnił =sukces i to w zyciu prywatnym i zawodowym ,wiec drogie panie zamiast narzekac prosze tez pokazac ze jestescie cos warte bo tyłek w wiekszosci ma fajny do 30 a po to juz tragedia ..

Gość gość
Moze wymagania miejsze jezeli ty nic nie masz nie wymagaj tego od kogos mierz swoją miarą

Gość gość
dlatego że Polska to troche taki uwsteczniony kraj ludzie mają to po komunie boją się rozmawiać poznawać ludzi wyjedź do większego miasta nie pisze o nowym yorku i zobaczysz jak wygląda poznawanie ludzi

Gość gość
Cos w tym jest ,ale to tez wina tego ze wiekszosc ludzi jest tylko nastawiona na osoby z bliskiego kregu rodzina znajomi koledzy kolezanki i tam szuka ,a moze jakis wypad rowerem do lasu moze jakis fajny sie tam facet pojawi i pomoze jak łacuch spadnie i jest okazja do zagadania bo na ulicy to kazdy zabiegany jest i raczej nie ma szans ,jakies biegi tez dobra opcja przypadkiem wpasc na jakiegos faceta i razem pobiegnac itp ,ale tez kobieta powinna byc troche ogarnieta i tu niestety zadne studia nie pomoga bo na czole nikt nie ma wypisane co i kiedy zaliczył itp ;PP

Gość gość
One są już przechadzane.Ich wagina zwiedziła cały swiat

Gość gość
po studiach ciężko jest kogoś poznać bo Polacy ogólnie są raczej mało towarzyscy, małomówni, nie lubią i często nie potrafią nawiązywać kontaktów, wyzywają kobiety od księżniczek a sami są jak tacy" księciunie" którzy czekają aż to kobieta wykaże inicjatywę. Więc jak nie poznasz kogoś w miejscach typu szkoła, studia, gdzie można widywać się i rozmawiać codziennie i dzieje się to samoistnie,spontanicznie to potem już masz problem. Bo w kinie, kawiarni, pubie raczej ciężko jest kogoś poznać na poważnie.