Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie bez perwersji czy wasza bielizna brzydko pachnie

Polecane posty

Gość gość
Noscie sobie te wkladki dla mnie wazniejsze od nich jest czysta bielizna !, koloru bialego niz twoja oblesna wkladka bo ona I tak w estetyce nic nie zmieni!!! Po drugie czysc sie lepiej to obsranych wkladek nie musisz uzywac!!!

Gość gość
Pardon to obsranych sztucznych wkladek nie musisz zmieniac , ktore sa jeszcze perfumowane!!!

Gość gość
Wkładek nie używam, jeśli już to sporadycznie. Przestałam gdy w ciąży ciągle łapałam infekcje i ten sposób (m.in.) mi pomógł. Moja bielizna wieczorem też nie pachnie fiołkami, jak to już któraś wcześniej napisała, ale tragedii nie ma. Wiadomo, człowiek się poci i zawsze jakoś tam będziemy, mniej lub bardziej, nie pachnieć;) Jeśli zapach masz mocno intensywny, nawet zaraz po umyciu się (taki "rybi") to warto zrobić badania w kierunku infekcji bakteryjnych.

Gość gość
Dobry przyklad z kultury muzulmanskiej pp kazdej toalecie podmycie sie butelka z woda , pplewanie! Dobra bielizna I latem sukienki anie spodnie!

Gość gość
Ja wkladek uzywam tylko gdy sie spodziewam okresu i jak mi sie konczy

Gość paniusia45
Owszem, bielizna ma prawo brzydko zapachnieć, ale kobiety, przecież każda z nas ma cykl miesięczny, zawsze coś tam się dzieje, a to śluz, a to coś innego. Jeśli coś się zmienia i wydzielina staje się inna, brzydko pachnie, to najlepiej wybrać się do gina. To najrozsądniejsza rada.