Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowy z dziewczyną przez telefon

Polecane posty

Gość gość

Witam was Chciałbym się was doradzić,zarówno kobiet jak i męzczyzn Mam 16lat a moja dziewczyna 15 Układa nam się bardzo dobrze i uwielbiamy spędzać ze sobą czas Często rozmawiamy przez telefon czy to rano czy wieczorem czy po prostu popołudniu jak się nie widzimy Zawsze jak z nią piszę czy się spotykam to mamy temat do rozmów a jak przez telefon to ja nie wiem o czym mam z nią konkretnie gadać i jaki temat z nią mógłbym poruszyć My rozmawiamy o wszystkim i gdy się widzimy to się ciągle śmiejemy itd ale no przez telefon jest w końcu inaczej i po prostu nie wiem o czym mogę z nią rozmawiać Doradzicie?

Gość gość
Czasem tak jest. Nie wiem czemu, ale wiem o czym mówisz :P Pamiętaj, ze najważniejsze jest to, że macie tematy do rozmów w realu :)

Gość gość
No dokładnie W realu zawsze można jakąś sytuacje chociażby z tego co się dzieje obok rozwinąć a potem z danych słów już rozpocząć nowy temat A przez tel właśnie nie wiem co mówić.. nie chcę żeby odebrała w to sposób taki że ze mną nie da się pogadać i wgl A np Ty o czym rozmawiasz ze swoją dziewczyną chociażby w realu?

Gość gość
jestem dziewczyną akurat xd Często wykorzystuje rzeczy, które aktualnie robimy, czy się dzieją wokół nas. Np. kiedy coś jemy, to pytam co on lubi, gdy widzę kogoś biegającego to pytam jakie sporty lubi i czy jakieś uprawia. Często opowiadam o swoich doświadczeniach w tych tematach ... a później jakoś samo się dzieje :P Przecież jest was dwóch, więc ona też powinna wymyślać tematy xd

Gość gość
no właśnie w tym problem że jak ja z nią gadam przez tel to ona tylko co tam i ja muszę narzucać temat ona nigdy go nie narzuci.. chyba że ma problem w realu jest podobnie nie wiem czemu ona tego nie robi a Ty np o czym lubisz z chłopakiem najbardziej rozmawiać przez tel jak już rozmawiasz? o czym wy dziewczyny lubicie?

Gość gość
Ja osobiście nie lubię rozmawiać przez telefon. Jeżeli już to pisze na messengerze :) Ciężko powiedzieć o czym lubimy rozmawiać... to wychodzi samo z siebie. Trzeba się dobrać charakterami, poczuciem humoru itd :P Jeżeli nie lubisz z nią gadać przez tel, to po co to robisz? Można pisać.

Gość gość
a po co w takiej dużej częstotliwości gadać? Dlatego nie ma tematów. Rozmowa przez tel nie musi trwać godziny. Wystarczy, że się wymienicie info "co tam", a resztę sobie zostawcie na spotkania... Moim zdaniem... Też nigdy nie lubiłam z chłopakiem gadać przez telefon czy w ogóle nie lubię prowadzić takich bezcelowych rozmów z koleżankami typu jestem w sklepie, wchodzę do klatki, robię jedzenie lol :P

Gość gość
no tak rozumiem tylko to ona do mnie piszę na fb " zadzwoń " albo dzwoni pierwsza i wtedy nw co gadać :/

Gość gość
ona pisze: zadzwon, ty dzwonisz i pytasz sie: co sie stało? ona: chciałam pogadac ty: a wiec słucham niech ona nawija ty: co tam jeszcze u ciebie słychac ona nawija ty: no i co tam jeszcze u ciebie słychac? itd

Gość gość
@refresh