Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antoonina

Brak pecherzyka!

Polecane posty

Gość Antoonina

Hej, nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Ostatni okres miałam 9 czerwca. Następny powinnam dostać półtora tygodnia temu, nie dostałam. Trzy dni lpd rząd robiłam testy - każdy pozytywny, ale dwa bardzo słabe kreski miały. W piątek zobaczyłam na majtkach kropelke krwi, ale dosłownie malutka kropelke. Dzisiaj bylam u ginekologa, który robiąc mi usg dopochwowo stwierdził, że pęcherzyka ciążowego nie widzi, ale widzi pogrubione endometrium. Mam przyjść za tydzień ponownie na usg, skierowania na badania krwi nie dostałam. Nie wiem czy to może za wczesna ciąża, żeby bylo widać pęcherzyk ciążowy, czy może testy sie myliły, ale dodam że kazdy innej firmy, czy może nawet ciąża pozamaciczna?!

Gość gość
Wszystko jest możliwe. Jeśli Cię stać zrób badanie bhcg, dwukrotnie, w tym samym laboratorium, w odstępie 48h.

Gość gość
Na pecherzyk moze byc za wczesnie. Tzn on albo jeszcze krazy i sie zagniezdza,albo ginekolog mial gorszy sprzet i nie widzial go. Odczekaj spokojnie ten tydzien. Mialam podobnie rok temu. Okres 10.06. Test 08.07. A pecherzykanie bylo widac jeszcze przez kilka dni (mialam usg kilka razy,no podejrzewano pozamaciczna). Po ponad tygodniu od testu ukazal sie pecherzyk,a kilka dni pozniej zalazek zarodka. Potem juz z gorki:)

Gość gość
Jak jestes jyz 1,5 tyg po planowanym okresie to znaczy ze jest to 6 tydz ciazy wie c nie puerdziel idiotko wyzej ze pecherzyk jeszcze krazy!- krazy to twoJa glupota w sieci niedouku! Pecherzyk juz powinien byc dobrze wido czny w macicy ewentualbie zarodka jeszcze moze nie byc widac i setduszka.

Gość gość
"Jak jestes jyz 1,5 tyg po planowanym okresie to znaczy ze jest to 6 tydz ciazy wie c nie puerdziel idiotko wyzej ze pecherzyk jeszcze krazy!- krazy to twoJa glupota w sieci niedouku! Pecherzyk juz powinien byc dobrze wido czny w macicy ewentualbie zarodka jeszcze moze nie byc widac i setduszka. " A Ty idiotki weź pod uwagę, że owulacja mogła wystąpić później niż wynika ze średniowiecznego kalendarzyka. :o

Gość gość
Oj kobiety czy wy wszędzie musicie się wyzywać i poniżać wzajemnie? U mnie w 6tc też nie było widać pęcherzyka jednak potem było wszystko dobrze.

Gość gość
faktycznie owulacja mogla wystapic duzo pozniej i dlatego tak wszystko sie opoznilo. moze to te byc ciaza biochemiczna lub ciaza pozamaciczna. trzeba poczekac, nie dlugo wszystko sie wyjasni.