Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weisberger

Kafe hyde park

Polecane posty

Gość gość
Przy nim mogłam być sobą. Chodzić z potarganymi włosami i zbierać jego zachwyt dla mojej urody. Ale to tego drugiego kochałam ponad życie. Miało być po kres naszej miłości. Miłość się skończyła a moje uczucie pozostało. :P

Gość gość
napisane było :moje uczucie pozostało,a ja przeczytam "moje uczesanie pozostało".....to może ona powinna być fryzjerką...? :D albo on fryzjerem,a ona jego klientką.....

Gość gość
Taa, kaca moralnego, głupku! Nie masz pojęcia ile może dać Ci starsza o kilka lat kobieta, ja wiem. Moja jest już przed piećdziesiątką, ja 12 lat mniej. Ona zadbana, zgrabna, pewna siebie, nie jeden sie za nia ogląda, a seks, ciary mam jak myślę o tym. Niestety nie chce zostawić męża i mam ją dwa razy w tygodniu. Czasem wspólny weekendowy wyjazd. Chciałbym ją na zawsze, żeby rano czuć zapach jej włosów, napić sie z nią kawy i w du upie mam różnicę wieku, choć i tak tego nie widać. Żadna młoda mi tego nigdy nie dała, z żadną nie mogłem rozmawiać godzinami i ciągle mi mało.

Gość gość
też niedługo będę przed pięćdziesiątką:)aż trudno uwierzyć ;)że tyle zleciało

Gość CzwarteImperium
Jak przykro Imperium, że wchodzi na temat Weisbergera i widzi, że akcji z pociągiem nadal nie ma. Gość się miota, pociąg odjechał. Mogli uprawiać seks w przedziale. Mogła podnieść bluzkę do góry, przycisnąć ciało do szyby w przedziale i pokazać mu cycki, kiedy przechodził korytarzem. Mógł lizać szybę i patrzeć jej w oczy. A tak, pozostają tylko jaja z bycia katechetką, której mąż fałszuje grając Toccata i fuga d-moll , kiedy wypije o jedną butelkę za dużo. :P

Gość gość
nie pokazała mu cycków;miała spory dekolt, bo przy dużych piersiach takie bluzki dobrze wyglądają :) i tylko pozwoliła mu patrzeć, jak na początek :)pociera sobie sutki palcami nie zdejmując niczego....

Gość gość
nie ma włosów:O przypadkowo nałożyła krem do depilacji zamiast farby:O:O:O :D

Gość CzwarteImperium
A Weisberger stał w korytarzu i patrzył za darmo, bo tu nikt nie płaci. Teraz siedzi i myśli, nadal stukając palcami w klawiaturę...jak poprowadzić akcję żeby przelecieć ją zanim pociąg dojedzie na miejsce. Ale czy ma pomysł czy przejdzie na maila i nie da poczytać jak zamoczyć w pędzącym pociągu i zgubić go podczas burzy? :( Weisberger Ruda , chuda, z dużymi cyckami i w okularach, czyta "Wichrowe Wzgórza" i ma na sobie infantylna sukienkę w kwiatki. Chyba jest dziewicą. Typowa stara panna. Sama nie wiem jak za nią się zabrać. :D

Gość gość
Autorze nie idzie ci to. Wez ze soba Imperium i cos razem napiszcie .:)

Gość CzwarteImperium
Szkoda, że imperialistyczne zapędy budzą agresję zamiast budzić miłość. :( Pewien autor, facet około trzydziestki, znudzony życiem, żonaty od pięciu lat, postanowił napisać powieść. Nie miał pomysłu prócz tego, że chciał pisać o seksie. Brakowało mu tego w prawdziwy życiu. Żona dawno już spała w piżamce z Lidla. Pamiętał jak kiedyś sypiała nago, kusząc go przez sen udami, piersiami, lekko rozchylonymi ustami. Trudno...odeszło. Potrzebował natchnienia w innej kobiecie...

Gość gość
piżamka z Lidla,jest lepsza niż wszystkie moje pociągi !!!:D

Gość CzwarteImperium
Czy Weisberger podzieli dochód z powieści pół na pół żeby diabeł mógł w końcu ubierać się u Prady, nie w Zarze i innych szmateksach? Kuszące...

Gość gość
Uwaga na Imperium. :O

Gość gość
Weis będzie brany pod uwagę juz emeil podany........ bedzie rżniecie w realu i opowiadanie jako 5 imperium

Gość gość
Wiesz, że ona uwodzi Weis?

Gość gość
Oczywiście, że szuka kolejnego faceta bo brakło juz nicków. Właśnie pisza @

Gość gość
dla mnie masakra 😭jak w harlequinach :O

Gość gość
Słabe to. Koke umiał pisac i to był gosc a ty jestes leszcz i w lesie :(

Nie mam tu widowni, wybaczcie że Was zawiodłem, temat do zamknięcia, zaraz napiszę do moda.

Gość CzwarteImperium
No i pomarańcze rozlały trochę żółci na niewinną Imperium, która tylko czyta co Weisberger napisał. Poluzujmy mu krawat...oni muszą mieć imiona. Biedny bohater, całkiem przystojny, atrakcyjny intelektualnie spotyka tą komplikowaną kobietę, która nosi od dawna bawełniane majtki w kwiatki i zapomniała, że kiedyś malowała oczy. Wydawało mu się że to proste. W końcu był młody i wolny, a ona zajęta i starsza. Jej mąż bzykał ją trzy razy w miesiącu. Miała orgazm raz na pół roku. W niedzielę chodzili do kościoła, później na zakupy do Biedronki. W soboty wieczorem on pił piwo i oglądał mecz, a ona sprawdzała testy... Jak ten Weisberger to załatwi...ja bym ją przeleciała na tej ławce...