Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteś osobą wierzącą?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem satanistką (to nie żart). Nie składam jednak żadnych ofiar, bo to robią tylko pseudosataniści :-) Nie wierzę w Boga ani w Szatana. Szatan jest dla mnie tylko symbolem. Chcecie wiedzieć więcej? Jesteście wierzącymi ludźmi? Zapraszam do dyskusji.

Gość gość
a wierzysz w magię?

Gość gość
Tak. Ja osobiście wierzę. Są rzeczy, których nie możemy wyjaśnić naukowo :-)

Gość gość
Ja jestem osobą wierząca. Wierze w Boga, w magie, we wróżki, w horoskopy, w ufo

Gość gość
jestem ateistką :) ale duchów nie wywołam

Gość gość
Tak, wierzę w Boga całym sercem i ufam Jego miłosierdziu. Jeszcze nigdy się na Nim nie zawiodłam.

Gość gość
ja nie wierzę, nie oszukujmy sie przyjdzie choroba boga wtedy nie ma :p

Gość gość
Tak, wierzę. Jestem katoliczką.

Gość gość
gość dziś xx Posłuchaj głosu tego, który siedzi w tobie i cie opanował xx to było do autorki wątku

Gość gość
Jak już napisałam wcześniej - nie wierzę w boga ani w szatana. Szatan to tylko symbol. Symbol mnie. Nie składam ofiar ani nie odprawiam chorych rytuałów.

Gość gość
Jesteś pseudosatanistką lub satanistką filozoficzną, o ile ten bełkot można nazwać filozofią - niepotrzebne skreślić. Nie wierzę w Boga, a tylko w jego istnienie. I nie jest to ten sadystyczny żydowski bożek, jakiego pewnie dobrze kojarzysz. Tych aniołów stojących po stronie zła, dobra ani dowolnych innych aniołów nie otaczam czcią, ale do tych pierwszych najlepiej mi się zwracać. Niektórzy, czy też dosyć dużo osób określiłoby mnie jako satanistę, ale... co mnie i Was to obchodzi? Ich opinia jest obiektywnie bezwartościowa.

Gość gość
Pan Bóg i szatan to rzeczywistość. Możesz ją odrzucać, możesz odrzucić Pana Boga, bo masz wolną wolę, ale wtedy idziesz wprost do szatana

Gość gośćula
Oczywiście. Wierzę w siebie :)

Gość gość
Wierzę w boga, ale nie w żadne teorie kościoła. Mam swojego własnego i jego czczę.

Gość gość
gość dziś xx Wierzę w boga, ale nie w żadne teorie kościoła. Mam swojego własnego i jego czczę. xx To znaczy że wierzysz w szatana, on cię zwiódł, ale ty tego nie jesteś w stanie dostrzec. To właśnie on chce żebyśmy wierzyli w cokolwiek, byle tylko nie w Pana Boga. A wtedy powoli, niezauważalnie nas zagarnia w swoje sieci

Gość gość
Żydo-abrahamiczna propaganda w natarciu. Ukorzcie się, owce, pod pejczem swego pana.

Gość gość
gość dziś xx Żydo-abrahamiczna propaganda w natarciu. Ukorzcie się, owce, pod pejczem swego pana. xx Nie masz racji, to święta PRAWDA, a prawda nas wyzwoli

Gość gość
gość dziś zz Ukorzcie się, owce, pod pejczem swego pana. xx Pan Bóg stworzył człowieka i dał mu wolną wolę. Ta wolność jest tak wielka, że człowiek może się nawet odwrócić od Boga i całkowicie Go odrzucić. I Pan Bóg nie trzyma człowieka pod żadnym pejczem. I nigdy nie trzymał.

Nie wierzę w Boga. Boga nie ma. Wszystkie te z****** religie, islam, buddyzm, chrześcijaństwo itd. to jeden wielki BIZNES. Dziękuje, dobranoc.

Gość gość
wredny małpiszon dziś xx Nie wierzę w Boga. Boga nie ma. Wszystkie te z****** religie, islam, buddyzm, chrześcijaństwo itd. to jeden wielki BIZNES. Dziękuje, dobranoc. xx Jaki biznes, twoim zdaniem, robią np. siostry w zakonach klauzurowych, które przez całe zakonne życie aż do śmierci nie wychodzą z klasztoru? Nie korzystają z mediów, internetu. Modlą się tylko i pracują w klasztorze, żyją bardzo skromnie i niczego nie posiadają/

Choćby badania charytatywnych działań Kościoła katolickiego pokazują, jak często kryje się za tym działalność gospodarcza, wykorzystywania ekonomiczne, seksualne (afery związane z pedofilią). Myślisz że na tym forsy nie zbijają te parchate sk****syny w sutannach?

Gość gość
wredny małpiszon dziś A czy ty robisz jakiś biznes czy tylko chciałbyś robić biznes?

Gość gość
wredny małpiszon dziś xx Choćby badania charytatywne działań Kościoła xx Co?

Gość gość
wredny małpiszon dziś xx Myślisz że na tym forsy nie zbijają te parchate sk****syny w sutannach? xx Parchate sk****syny bez sutann zbijają wielokrotnie więcej forsy.

Gość gość
wredny małpiszon dziś xx Choćby badania charytatywnych działań Kościoła katolickiego pokazują, jak często kryje się za tym działalność gospodarcza, wykorzystywania ekonomiczne, seksualne (afery związane z pedofilią). Myślisz że na tym forsy nie zbijają te parchate sk****syny w sutannach? xx Przedstaw potwierdzone wyniki badań to podyskutujemy. Zawsze lepiej mieć konkret.

Gość gość
Wierzącą w siebie. Tylko.

Gość gość
TAK ! :)

Gość gość
wierzę że śmierć to nie koniec , ale początek nowego rozdania . Ale ci co niewierzący będą oszukiwani przez demony aby zaprowadzić ich w miejsce nie zbudowane dla ludzi . Wielu do tej pory w to okrutne miejsce zostało zwabionych . Na tej ostatniej prostej po ziemskiej śmierci zło zwiększa swoje kuszenie dziesięciokrotnie , bo zazdroszczą człowiekowi spotkania z Bogiem. Ci co są wierzący Bogu łatwo pokonują te zagrożenia.