Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wybrac pierscionek

Polecane posty

Gość gość
powiem tak.niska próba no i cena jak na brylant bardzo niska .sam brylant 1000 zł kosztuje. nie kupuj przez Internet pierścionka pełno miejscowych jubilerow

Gość gość
Tak 585 nie zla. Pozatym sklepy dzialaja legalnie . w sklepie zaplacisz za taki sam 1500 bo przeciez tez musza zarobic. To tak na przykladzie zegarka casio u nas w firmowym sklepie 350 a na allego to samo 259.

Gość gość
nie rób reklamy i nie sciemniaj. próba 333 jest niska przy tym drugim pierścionku, nie mam zamiaru już więcej pisać bo to reklama, każdy żyd swój towar chwali

Gość gość
Tego pierwszego nie znam ale Fashion Jewellery ma swoje sklepy w Chorzowie i Tanorwskich Górach - więc jak chcesz możesz podjechać i osobiście sprawdzić. Ja mogę polecić, sama dostałam pierścionek zaręczynowy z tego sklepu - tylko, że był on wykonany na specjalne zamówienie (mój narzeczony chciał inne kamienie niż były dostępne :P ). Uważam, że próba 0.585 jest idealna, jeżeli Twoja dziewczyna będzie chciała nosić pierścionek razem z obrączką a nie będzie go chować głęboko do szuflady :) Ja mój, w prawdzie z białego złota, mam już ładnych parę lat i jest kilka rysek, ale trzeba się przyjrzeć by je dostrzec ;) Jedynym minusem był czas realizacji i naprawy pierścionka - kiedy wypadł mi jeden z kamieni musiałam na naprawę czekać prawie dwa miesiące...

Gość gość
Ja kupuję pierścionki przez internet i jestem zadowolona jak nie rafię z rozmiarem to mogę zmniejszyć albo nosić na innym palcu niz docelowo chciałam. Juz kilka razy zamawiałam coś ze strony PB SREBRO i przychodziło bez problemu. Tanie, dobrze wykonane i wysoka próba. czego chcieć więcej?