Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Emigranci, to przygłupy

Polecane posty

Gość gość

Oni nie rozróżniaja Anglii od Szkocji i UK, nie wiedzą ile wynosi pierwiastek z minus 9 oraz myślą, że Rzeczpospolita upadła przez pijaństwo szlachty. Przeciętny emigrant, to przeważnie niemota z polskich wiosek i miasteczek gdzie panuje duże bezrobocie. To człowiek z skrzywionym obrazem Polski, która zna tylko z perspektywy sklepu osiedlowe gdzie od rana przesadywali jego znajomi, pijąc piwo. Emigrant nie ma porządnego wykształcenia, zazwyczaj jest to zarządzanie na WSBzdecie. Emigrant nic nie potrafi w życiu robić, nie ma żadnego, wyspecjalizowanego zawodu. Emigrant, to typowa niemota, która oczekuje, że za samo bycie Polakiem powinien od Polski, na starcie dostać wysokoplatna prace. Emigrant, to człowiek przegrywający życie, a swoje życiowe nieudactwo zwala na rząd Polski, księdza, sąsiada, polsiego pracodawcę, a nawet kasjerke w Biedronce. Emigrant to często zwykły alkoholik, cpun i człowiek z wyrokami w PL. Dobrze, że ich nie ma w PL. Pozdro dla normalnych.

Gość gość
Juz, ulzylo? Ego poszybowalo w gore i poczules sie lepiej? Zalosni sa tacy szczekacze jak ty...

Gość gość
Blagam nie karmcie trolla :D

Gość gość
100/100 Brawo dla tego gościa.

Gość gość
Ustosunkuje sie do tej zalosnej gadki Nie interesuje mnie Uk itd, bo nie wyemigrowalam tam wlasnie to ze ktos zna pierwiastkowanie a Polska upada przez takich jak ty Nie jestem przecietnym emigrantem bo pochodze z Bydgoszczy a to miasto, prace tez mialam ale nie pasowalo mi pracowac za 2500. Piwa nie pijam a sklepow w Bydgoszczy sporo Z wyksztalcenia jestem lingwistka wiec pomoglo mi to w znalezieniu dobrej pracy. Oczekiwalam od Polski ze bedzie normalnie, ale sie nie doczekalam;Nigdy nie ćpałam, nawet papierosow nie pale a ksiadz mi kolo d**y lata pajacu!

Gość gość
Nie musisz opowiadac swojego zycia autorze tematu, niczego to nie zmieni, poza tym nikt normalny sie z toba nie zgodzi :)

Gość gość
Emigranci to ludzie z jajami. Ludzie ktorzy nie uwierzyli w bajeczki polskich rzadzacych i postanowili cos zmienic w swoim zyciu a nie zyc za byle jaka kase w byle jakim kraju, gdzie medycyna jest na poziomie sredniowiecza

Gość gość
W śmierdzącym jukeju, to dopiero macie medycynę, gdzie na wszystkie dolegliwości przepisuje się paracetamol, a jak byłem z woda w kolanie, to debil założył mi gips i kazał tak przez dwa tygodnie chodzić. Nawet prześwietlenia nie zrobił. Dopiero w PL się wyleczyłem, bo przez tych angielskich konowalow, to nogę prawie straciłem.

Gość gość
Ja mieszkam w Niemczech i tu jest full profesjonalizm .nie czeka się tygodniami i miesiącami jak a Polsce. Znajomi we Francji maja jeszcze lepiej. W Polsce jest chora sytuacja niestety

Gość gość
Oto właśnie wypowiedz przyglupa pospolitego. Jaka to sztuka dziady emigrować w dzisiejszych czasach?

Gość gość
KOCHAM ANGLIE!!!! :D szkoda tylko ze tyle tu falszywych polaczkow :( ale na szczescie mozna unikac :) :) :)

Gość gość
Jakąś sztuka jest. W cino nie pojedziesz a żeby cos osiągnąć musisz się naoracowac i załatwiać. Ale ty o tym pojęcia nie masz bo sam jesteś a ludzie wyjeżdżają z rodzinami i to Kuz zupełnie co innego