Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam, 24 czerwca uprawialam seks ze swoim chlopakiem był to dzień w którym powinna dostać okres on nie doszedł we mnie ją również wtedy nie doszlam.. Okres dostałam 4 dni później, był on dość obfity trwał około 5 dni.. 7 lipca oboje zrobiliśmy sobie dobrze rękami.. On doszedł pierwszy ją wytarłam sperme z jego penisa a on poprawił sobie go chwytając jakos w połowie potem trochę bezmyślnie chciał tą rękę włożyć do mnie.. Jednak powstrzymałam go ale on dokonał jej w okolicach łechtaczki.. Jestem straszna panikarą więc oczywiście bałam sie że jakimś cudem zaszłam w ciążę jednak moi znajomi tłumaczyli mi że to niemożliwe .. 8 lipca zrobilam test ciążowy wyszła jedną kreska.. 10 lipca w pełnym stresie wyleciałam z rodzicami na wakacje do Turcji-upał w pełni . wieczorem dostrzegłam śluz zabarwiony lekko na brązowa czasem z takimi jakby grudkami .. Taki jak przed okresem trwało to do dzisiaj ale widoczne było tylko przy podcieraniu i to bardzo rzadko 2-3 razy na dzień.. Jednak ciągle bylam w stresie dzisiaj około godziny 15 zobaczylam przy podcieraniu krew nawet dosc sporo i potem jeszcze raz . zastanawia mnie czy może to być okres zazwyczaj w 1 dzień mam bardzo mało obfity. Liczne na szybką odpowiedź i dodam jeszcze że występują u mnie bóle jak w czasie okresu

Gość gość
Hmm

Gość gość
Licze na szybką odpowiedź

Gość gość
Nie ma możliwości żebyś w taki sposób zaszła w ciążę