Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

brak okresu z odstawienia

Polecane posty

Gość gość

Witam kobietki. Lecze się w sumie od dłuższego czasu tzn biore leki na zbicie testosteronu, najpierw brałam diane 35, po kilku miesiącach gin zmieniła mi na cyprodiol ale można brac do 6 miesięcy bez przerwy wiec zmiana znów tym razem na ATYWIE lek o działaniu anty - lżej na zbicie. Skończyłam drugie opakowanie. Po pierwszym nie wystąpiło krwawienie :( ale pomyslałam ze a trudno ( zdarzyło mi się to tylko raz jakieś 1,5 roku temu) teraz jest 2-gi dzien z odstawienia ale żadnych oznak zbliżającego sie okresu czyli ból w podbrzuszu czy bolące piersi. Czasami owszem były lekkie czasmi barsdzo bolesne ale zaczynam schizować że w tym miesiącu tez nie dostane a w ten czwartek mam wyjazd za granice!!więc nie mam jak się udać do lekarza w razie czego, recepte mam jeszcze na 2 opak. wykupiłam jedno. Czy jeśli teraz tez nie dostanę to lepiej przestać brać czy to może byc wahanie hormonów? wspomnę że nie współżyłam ostatnio więc to nie ciąża a tabletki przyjmowalam z zaleceniami czyli po ostatnim opak. cyprodiolu przerwa 7 dniowa i nowy listek atywi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować