Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś zmaga się z drożdżakiem CANDIDA ALBICANS

Polecane posty

Gość gość

j.w Chciałąm sie spytać czy ktoś zmaga się z candidą.Mam podobne objawy które występuja w candidzie ale jak sprawdzić czy te objawy sa od candidy.Czy mieliscie lub macie candide ,jak sie jej pozbyliście i czy ktoś moze mi dorawdzic jakie wykonać badania na wykrycie tego drożdżaka. Bardzo wiele symptomów może być sygnałem, który świadczy o tym, że w organizmie zagnieździł się drożdżak candida: zmęczenie; wzdęcia; biały nalot na języku; nudności; gazy; niepohamowany apetyt na słodycze; brzydki zapach z ust i całego ciała; bulgotania, przelewania w jelitach; cuchnące biegunki; bóle brzucha; wzmożone wydzielanie śluzu; nawracające problemy z zatokami; bóle stawów; stany podgorączkowe; bóle głowy; cienie pod oczami; uczucie suchości w ustach i suchych oczu; wysypki; trudności z koncentracją; katar sienny; infekcje uszu; nietolerancja glutenu; stany depresyjne; problemy trawienne; kłopoty z pamięcią; uczucie zmęczonych nóg; niespokojny sen; problemy z oddychaniem; infekcje narządów płciowych;

Gość gość
j.w

Gość gość
/

Gość gość
ale to masz infekcje intymne czy jak? Mnie wyszedł ten grzyb jak zrobiłam wymaz z pochwy. Generalnie co miesiąc mam jakieś globulki od gina, cieżko sie pozbyć..

Gość gość
?

Gość gość
Ja się nie zmagam, ostatnio w cytologii mi wyszły wyniki jak u małej dziewczynki. Zero infekcji. Haha :D:p

Gość gość
Powinno się leczyć od środka. Ja leczę inną przypadłość u Bonifratow.Do tego często zakazany sie przy zabiegach i badaniach jak pochwy laryngologa dentysty bo rękawiczki chronią tylko niestety lekarza nie pacjenta. Dlatego zawsze mąż jest przy badaniu nawet pochwy i poród ach tego pilnuje.

Gość gość
?

Gość gość
!

Gość gość
>