Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ma inna ??

Polecane posty

Gość gość

Hej czy chłopak mając inna kobietę kłóciłby sie z własna rodzina o mnie, robiłby mi prezenty, płakał gdy wyjeżdżałam ? Czy po prostu może dobrze grać . Pomocy

Gość gość
Nigdy nie wierz facetowi, choćby mówił głosem aniołów.:D

Gość gość
no wlasnie te prezenty to zawsze na niekorzysc faceta,bo chce zadoscuczynic po zdradzie.

Gość majka108805
tak ! są zdolni do wszystkiego. Zwłaszcza, że kłóci się z rodziną. Czyli widocznie rodzina wie, co jest na rzeczy i woli tą drugą.

Każdy facet to podstępna bestia. Jeśli uważasz że twój facet cię zdradza. Warto nad tym głębiej pomyśleć. Ja na twoim miejscu zrobiłabym mu test wierności. nie tak aby doszło do seksu, lecz tak aby dziewczyna która ma wykonać test odpowiadała jego typowi kobiet. Jeśli wykaże on zainteresowanie ona powinna zacząć sie wycofywać. Na końcu testu dowiesz się czy jest on skłonny do zdrady.

Gość gość
"Każdy facet to podstępna bestia." raczej każdy facet z patologii na którego lecą takie puste panienki jak ty, chciałaś bad boy masz bad boya..

Gość weź nie pitol bejbe
gosc od bad boyów znowu zaczyna,idzze na siłownie,przypakuj i nie rób z siebie jęczącego gamonia ze kobiety lubią złych