Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIĄŻA ? ? _Wasze opiniee

Polecane posty

Gość gość

hejj ... jest taka sprawa , zapewne niektórzy juz czytali o moim problemie w którym to w dniu owulacji prezerwatywa została mi w srodku . Mój chlopak strasznie chce miec dziecko , ma 24 lata , ja mam 20 . mowi ze poradzimy sobie itd , mieszkamy tymczasowo razem . ja nie jestem pewna czy chce boo ,, chcialam isc na studium administracyjne czy cos kolo tego . problem polega na tym ze nie dosc ze w dniu owulacji prezerwatywa utkneła w srodku to w OSTATNIM dniu płodnym zrobiliśmy to bez prezerwatywy mimo tego ze prosilam zeby załozyl ale..bylo juz za pozno ... Wiem ze to tak glupio jest napisabe itd itd ale ,, Czy na 100 % jestem w ciązyy ?? jak tak to jak poczuje najwczesniejsze objawy ? jak myslicie ? prezerwatywa w srodku w dniu owulacji + ostatni dzien plodny bez zabezpieczenia . Wyrazicie swoje opinie ? z góry dziekujee ; )

Gość gość
ciąza

niekoniecznie, nie zawsze jest to takie oczywiste, ludzie starają się latami. Za tydzień dwa bedziesz wiedziała.

Gość gość
dzięęękkii

Gość gość
Ry/piesz się i nie wiesz kiedy może być ciąża.Popytaj babci,

Gość gość
Ok. 30% szans. 100% nie ma nigdy. Objawy najwcześniej po 10 dniach od stosunku. Wtedy też mozna zrobić badanie z krwi.

Gość gość
ile jeszcze tematów założysz?

Gość gość
ja z mezem robilismy to co drugi dzien przez 8 mies i nic wiec to jest roznie...