Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdezorientowanaana

wypadek samochodowy

Polecane posty

Witam. Pewnie wiekszość powie ze jestem wariatka ale być może trafią się tacy którzy powaznie potraktuja moj temat . Więc tak : obecnie jestem szczesliwa zona i matka :) w malzenstwie uklada nam sie dobrze . Życie mija z dnia na dzien bez wiekszych ekscesów raczej spokojnie . Moim problemem jest to ze w mojej glowie bardzo czesto pojawia sie mysl ze chciałabym miec wypadek , nie zeby umrzec ale zey lezec np w ciezkim stanie w szpitalu . Czesto widze swoj samochód w rowie kompletnie potrzaskany wrak. Skąd biora sie te mysli czy potrzebuje lekarza ?

Gość gość
nie chce cie kurfo spotkac na drodze nie wsiadaj za kółko

Może na co dzień czujesz się niedoceniana i chciałabyś zwrócić na siebie uwagę, żeby ktoś się Tobą martwił itp. Nie tyle o sam wypadek chodzi i cierpienie, bo tego raczej nikt nie chce.

Gość martyna 33
Ja napiszę tak. Podobnie jak ty mam wspaniałego męża i córkę. Do tego miałam fajną pracę, w której mnie doceniano. A także super znajomych. Było tak fajnie, że już zaczęłam się trochę nudzić. I pewnego dnia miałam straszny wypadek samochodowy. Reanimowano mnie wtedy prawie godzinę. A później w szpitalu, po bardzo długiej operacji, lekarze dali mi tylko kilka procent na przeżycie. Albo mówili, że będę roślinką. Ponieważ miałam silne obrażenia m.in. pień mózgu naderwany. I wprowadzono mnie w śpiączkę farmakologiczną. Mój mąż się załamał, ale zaczął się modlić, z innymi, do Pana Jezusa o moje uzdrowienie. I choziaż trwało to kilka miesięcy. Bo najpierw ta śpiączka, potem rzeczywiście byłam roślinką. A na końcu to nie miałam świadomości i miałam prawą stronę ciała sparaliżowaną. To dzisiaj lekarze oficjalnie mówią, że to cud i takie historie ogląda się raczej tylko w filmach. Bo ja żyję i normalnie funkcjonuję. Nauczyłam się doceniać fajne życie, jakie mam i dziękować za to Bogu. I za każdy kolejny dzień :-D

Gość gość
Odbiją od Ciebie bliscy, którzy powodują takie myśli jak teraz tak to jak będziesz jarzyną to zapomnij o rodzinie chyba, że matka się nad tobą zlituje. Nie wmawiaj sobie, że jesteś szczęśliwa. Te myśli powoduje stwór, którego masz w avatarze ale pewnie myślisz, że takie rzeczy to nie prawda - demon. Może rozejrzyj się najpierw jak żyjesz i w jakim świecie czy wszyscy cie dobrze traktują, czy świat nie epatuje złem, czy nie jesteś opryskiwana chemią z powietrza, czy w pracy nie robią z ciebie niewolniczki ze sznurem na szyi w postaci kredytów i opłat, czy takie życie ci obiecywano kiedy robiono ci w szkole siano z mózgu i wtedy się zastanów. Zamiast zaklejaczy do mózgu w postaci proszków psychotropowych firm zarabiających bajońskie sumy na takich jak ty prononuję dobrą książke Pismo Święte sprzedaną i przeczytaną w największej ilości na świecie. Czytanie i analize radzę rozpocząć od pierwszej strony a już w pierwszym zdaniu pokazana będzie Ci prawda, której na codzień w Twoim życiu nie masz skoro wypisujesz takie rzeczy. Pozdrawiam