Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewapytalska

pytanie do panów 30latkow

Polecane posty

Gość ewapytalska

czesc, jestem zdezorientowana, potrzebuje porady. Znam fajnego faceta-on ma lat 30-32 (cos w tych granicach)i jest wolny, ja mam 26. wydaje mi sie ze mu sie podobam, ale zbyt wielu przeslanek ku temu nie mam (przeczucie, subiektywna ocena jego zachowania). pod pretekstem sluzbowym napisal do mnie 2 tygodnie temu smsa, umowilismy sie bardzo wstepnie na spotkanie towarzyskie na poczatku sierpnia ale od tamtej pory cisza..... nie wiem o co chodzi-czy to jest normalne? tzn w tym wieku juz sie nie wysyla smsow "co slychac, jak minal dzien" bo twak robia tylk szczyle? i po porstu w milczeniu oczekuje na to spotkanie? czy on po prostu ma mnei w d***e? sama nawet nie wiem czy umowilismy sie na spotkanie czysto kolezenskie czy na randke.... doradzcie jak odczytac takie zachowanie u faceta w tym wieku

Gość gość
witaj ja mam 30 lat i powiem ci że zachowanie mam 15 latka i ogólnie jestem głupi być może po prostu nie spodobałaś mu się albo zile się przy tobie czuł tyle ile ludzi tyle charakterów nic na siłę

Gość ewapytalska
rozumiem, ale w takim razie chyba wcale nie wychodzilby z propozycja spotkania, gdybym mu sie zupelnie nie podobala?..... nie rozumiem o co mu chodzi po porstu

Gość gość
dla przykładu ja mam tak że sporo pracuje i się też po prostu umawiam czasami w wolne dni gdzieś do kina czy obiad lub spacer po parku byle gdzie tak naprawdę ale to dlatego że potrzeba jest taka aby gdzieś z kimś wyjść gdzieś sam tak robię nie wiem w czym problem

Gość ewapytalska
nooo okeeej, czyli jednak mu sie nie podobam;p szkoda

Gość gość
nie wiadomo nic nie wnioskowałem to musisz sama wyczuć jaki typ z niego jak nie ma żadnych znajomych realnych jak ja nie pije i nie pali i pracuje po 300 godzin miesięcznie to pewnie tylko chciał gdzieś z kimś wyjść bo samotnie się czuł

Gość ewapytalska
moze po prostu pisał do mnie po pijaku

Gość gość
hm mój upatrzony tyra od świtu do nocy 7 dni w tyg i każdego dnia się odzywa więc Twój jest letni a może nieśmiały?

Gość gość
daj mu doopy i zaciąż i będzie ok

Gość ten gość
A może od ostatniego smsa za mało jesteś w jego życiu zauważalna. Nie wiem zrób coś, by zauważył Ciebie ponownie, to się przekonasz czy jesteś w jego typie. Wy kobiety wiecie jak to robić najlepiej. Po prostu wcześniej byłaś obecna, a teraz znikłaś z jego pola widzenia i zapomniał o Tobie. Nie było odpowiedzi, więc się wycofał. Pomyślał że nie jego liga i tyle.

Gość ewapytalska
gość dziś hm mój upatrzony tyra od świtu do nocy 7 dni w tyg i każdego dnia się odzywa więc Twój jest letni a może nieśmiały? ----> co do tej wypowiedzi, to jest bardzo luzna i wczesna znajomosc, to raczej wykluczone,aby sie tyle odzywal.....

Gość ewapytalska
ten gość dziś A może od ostatniego smsa za mało jesteś w jego życiu zauważalna. Nie wiem zrób coś, by zauważył Ciebie ponownie, to się przekonasz czy jesteś w jego typie. Wy kobiety wiecie jak to robić najlepiej. Po prostu wcześniej byłaś obecna, a teraz znikłaś z jego pola widzenia i zapomniał o Tobie. Nie było odpowiedzi, więc się wycofał. Pomyślał że nie jego liga i tyle -----> co do tego: to z mojej strony byla odpowiedz, zgodzilam sie na spotkanie ktore wstepnie zasugerowal

Gość zimna sukaaa
a ja juz wiele przezylam na tym padole i mam jeden wniosek: jak kobieta zastanawia sie czy facetowi sie podoba, czy mu zalezy to znaczy ze NIE, jesli facet ma na oku jakas dziewczyne to bedzie zabiegal i nikt nie bedzie zakladal tego typu tematow na kafe, sama nie raz i nie dwa sie zastanawialam - szkoda czasu na rozmyslania czy raczy sie odezwac czy sie podobam, trzeba znalezc takiego ktory da nam odczuc ze TAK