Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Guzki na tarczycy hashimoto a próba zajścia w ciążę

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem tu nowa chciałabym was prosić o pomoc czy był ktoś lub jest w podobnej sytuacji?? Mianowicie jestem młodą osobą mam problemy z tarczycą... rozmawiałam z wieloma osobami na ten temat i twierdzą oni, że będę miała problemy z zajściem w ciąże właśnie przez hashimoto. Czy któraś z Pań jest w podobnej sytuacji?? Boje się że nie będę mogła mieć dzieci... Proszę o pomoc...

Gość gość
Jesli nie bedziesz leczyc to niestety ale zjascie bedzie graniczyc z cudem, nie mowiac juz o utrzymaniu ciazy. No i co to za guzki? Masz juz zbadane? To nie jest normalne zjawisko pry Hashi.

Gość gość
guzki są nie złośliwe takie do 1 cm Nie chce mieć dzieci już teraz tylko za rok może za dwa.. A endo.. do którego chodzę powiedział mi że zacznie mnie leczyć jak będę chciała zajść w ciąże..

Gość gość
Masz hashimoto i lekarz chce cie leczyc za iles tam lat??? Jakie masz wyniki TSH, FT3, FT4 i Anty-TPO? Moze masz hormony w normie?

Gość gość
Właśnie wyniki badań z krwi mam dobre wszystko w normie..

Gość gość
Przeciwciala tez? Moze guzki to nie hashi?

Gość gość zuza
Też miałam guzki na tarczycy były problemy z zajściem ale udało się mam 2 dzieci. Moja tarczyca była nie leczona lekami bo miałam wolę guzowate do wycięcia hormony w normie ale jak zaszlam rok temu przeszło na Hashimoto urodziłam szczęśliwie teraz będę ciąć tarczyce

Gość gość
Ja to ma mam jakiś uraz do tego co z tarczycą jest wziazane…. Po usg jakie mi kiedyś zrobiono… lekarz mi mówi „ma Pani dużego guza i bardzo nieładnie to wygląda” …..umarłam na tej leżance. Potem słyszę na przyszłośc proszę przyjść z poprzednimi wynikami badań….mysle sobie jakas przyszłość skoro ja pewnie mama raka? Niegdy więcej nie poszłam do tego faceta. Zmieniłam miejsce od usg na http://www.med-expert.pl/usg owiele taniej i nie mowią ci że już po tobie….