Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogłupianie dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Ostanio byłem świadkiem przedziwnej sytuacji. Mój kolega przyznał sie, że czytał książki o podrywaniu kobiet. Pełno tego jest, książek, kursów itp. Itd. ale nigdy nie spodziewałem sie, że to na prawde działa! A on jakoś ogłupił naszą wspólną znajomą, że przytulała sie do niego i całowała. Ona jest idealną kobietą, piękną i inteligentną, a jej chłopak to przystojny niemiec, typ aryjski. Ten mój kumpel wygląda dużo gorzej, inteligencje też ma przeciętną i do tego jest bumelantem, więc nie wiem co ona mogła w nim widzieć. Teraz nie wiem czy kiedykolwiek zaufam jakiejś dziewczynie skoro mimo, że ma fajnego faceta to zaraz sie przytula do innego jak tylko ogłupi ją jakimiś sztuczkami z poradników :O

Gość ju22pa
Bez przesady kazdy ma swoj rozum i wie co robi. Nie wierze w zadne" sztuczki"

Gość gość
Ja też nie wierzyłem dopóki na własne oczy tego nie zobaczyłem! Jak wytłumaczysz to, że piękna kobieta, która ma przystojnego faceta nagle wiesza sie na szyi komuś nizbyt przystojnemu i spłukanemu?

Gość gość
Poza tym nie takie sztuczki są możliwe. Derren Brown umie tak gadać do ludzi, że oddają mu portfele i kluczyki do aut, a potem zastanawiają sie co sie stało.

Gość gość
no to super, pomijając podrywanie kobiet, ja mam zupełnie odwrotnie, jak czegoś od kogoś chcę to na pewno tego nie dostanę - nawet, jeżeli na początku osoba jest skłonna ...u mnie zawsze skutek odwrotny ....

Gość gość
Ciekawe ile dziewczyn spotkało takich gości, a potem sie dziwią, że nie dzwonią do nich :D

Panie i Panowie ! Tania sztuczka z tanich poradników i szkółek uwodzenia,stworzonych tylko po to żeby bałamucić zakompleksionych i zagubionych ludzi którzy zapłacą za każdą bzdurę.Uczą jak poderwać dziewczynę-chłopaka jak flirtować ogłupiać,ale co dalej tego już nie uczą!a życie się toczy i taka ogłupiona ofiara po czasie rozumie co się stało a podrywacz(ka)nadal ma problem z dialogiem a często popada w większe kompleksy i kłopoty.Mój mąż mnie poderwał jąkając coś,czerwienił się mylił słowa a jednak był uroczy w tym wszystkim i szczery,więc teraz żyjemy dopiero dobrze bez nauk poradników i pożal sie Boże szkółek uwodzenia "Jelenia"Bzdura i tani chwyt na nabicie kasy :)

Gość gość
Pff sztuczki. To nie magia. Kwestia świadomości, poznał psychikę człowieka i ma dobre podejście

Gość gość
jaką psychikę? prawi komplementy i już jest jego. to wcale nie trudne :P