Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajeeeekokodżambojajaje

Co was denerwuje z codziennych rzeczy?

Polecane posty

Gość jajajeeeekokodżambojajaje

Nie chodzi mi o tragedie i problemy wielkiego formatu tylko takie zwykłe, codzienne irytujące, denerwujące bądź smucące nas rzeczy. Ja nie lubię niedzielnych popołudni - niby wolne, ale poniedziałek już nade mną wisi. Nie potrafię cieszyć się wolnym czasem tak jak w sobotę.

Gość gość
nie lubię rozwrzeszczanych bachorów na osiedlu, drących mordy wniebogłosy akurat wtedy jak człowiek wróci z pracy i chce chwile odpocząć

Gość gość
gwizdzacych facetow na ulicy. buraki

Gość gość
że super hiper markety nie mają w ofercie wody mineralnej w proszku

Gość gość
Jak ludzie idą całą szerokością chodnikia żółwim tempem.

Gość gość
jak spiesze sie ale nie przejde bo przez caly chodnik idzie krowa z dziecmi i wozkiem

Gość gość
albo zestaw matka z córką pod depo i miarowo dupami huśtają jak dwa stare lampiony

Gość gość
Fałszywi ludzie co sztucznie się uśmiechają, a jak by mogli to obrzucili by cię kupą gnoju...

Okruszki na czymś, na czym siedzę lub leżę. Kiedy biorę w sklepie albo w domu owoc i okazuje się zepsuty ze strony, po której nie było go widać. Kiedy próbuję jednocześnie z kimś rozmawiać i załatwiać coś pilnego i czuję, że tylko się dekoncentruję, zamiast skupić się należycie na pilniejszym. Kiedy czasem w roztargnieniu zaburzę proporcje idealnej kawy, i wychodzi mi gorsza niż taka, jaką lubię. Podłoga w łazience ochlapana wodą z prysznica. Zakłócenia telefoniczne (przerywanie, urwane rozmowy, za cichy lub za głośny dźwięk głosu). Kiedy komputer odmawia mi posłuszeństwa. I inne :D

Gość gość
ogólnie denerwują mnie ludzie a najbardziej dzieciory niewychowane, takie samopasy j****e

Gość gość
śmierdziele w autobusach, sapiące stare baby z wózkami przejeżdżające po cudzych nogach, stada ludzkich żółwi zachodzących mi drogę, maciory z wózkami, palacze na balkonach na osiedlu i dym papierosów wlatujący mi do mieszkania bo sąsiad jara ciągle na balkonie, jebane imprezowiczki i pijaczki mieszkające piętro wyżej i non stop hałasujące po nocach, głupota i bezmyślność ludzka, tępota umysłowa, brak kultury, ograniczenia emocjonalne, obłuda i dwulicowość, generalnie mało kto mnie nie denerwuje

Gość gość
wszechobecny brud a ktoś mnie zaprosił na wizytę

Gość gość
Jak musze isc rano po zakupy na obiad.

Gość gość
że jak trysnę to mi opada

Gość gość  z trzeciego piętra
Kilka powyżej opisanych oraz: zwracanie się do mnie per kochaniutka/złociutka, zwrot "dziękuję ślicznie", niepoprawne używanie różnych wyrazów, denerwuje mnie, gdy ktoś obcy dzwoni do mnie domofonem bo chce żeby mu otworzyć, gdy ktoś w sklepie przede mną w kolejce długo wybiera jaką cholerną wędlinkę będzie żarł i jeszcze kilka innych sytuacji. No i właśnie słyszę jęki sąsiadki z dołu, po cholerę ona tak drze tą jadę, naoglądała się p****li i myśli że przez cały czas trwania stosunku trzeba głośno jęczeć, co za wieśniara.

Gość gość
Nic z tych rzeczy. Bardziej gdy próbuję się dodzwonić do kogoś( bliska osoba) a nie mogę. Dzwonię na 3 telefony i nic a martwię się czy wszystko w porządku Kończę jakiś dokument po wielogodzinne pracy a tu nagle tekst znika. Wtedy szlak mnie trafia dosłownie

Gość gość
Ludzie stojący na korytarzu w pociągach podczas postoju na stacji (oczywiście jeśli w przedziałach są miejsca). Wyjdzie ci taka krowa i oprze się o okno, żeby podziwiać widoczki, a wsiadający muszą się przez nią przepychać z torbami. Za każdym razem ostro wyrażam swoją dezaprobatę.

Gość gość
Mnie denerwuje współlokatorka-truteń , której zrobienie czegokolwiek sprawia problem,wścibskie staruchy z bloku, którzy śledzą każdy krok, mamuśki z wrzeszczącymi bachorami, moherowe berety zarządzające miejscami w komunikacji miejskiej.

Golenie. Jak ja kur/wa nienawidzę się golić! Przeciągam często odstępy między jednym a drugim goleniem o tydzień. Wtedy to kur/wica mnie bierze bo raz, że to boli a dwa, że maszynka zaraz się zabije i piź/dziec. Zarost, który został w maszynce bo nie dał się wypłukać drapie mnie po twarzy gdy przeciągam maszynką. W myślach leci tyle chu/i co spadło bomb na Warszawę. Ja pie/rdole, jutro mija tydzień :(

Gość gość
a i jeszcze stare babska ziejące czosnkiem w autobusie

Gość gość
Ludzie spuszczający swoje duże psiury ze smyczy w przestrzeni publicznej. Od razu dzwonię na straż miejską. O kagańcu już nie mówię, bo to czcze życzenia, nosi może 5%.

Gość gość
mnie wkurwiają polaczki , tym , że to zadłużone , biedne i mające o wszystko do wszystkich pretensje wkurwia. wytruć polactwo robactwo!

Gość gość
To ostatnie to było trafne!

Gość gośćwkość
Chemia, ziemia, powietrze, hemoglobina, mistyfikacja i taka sytuacja.