Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pezett

Wrazliwość

Polecane posty

Gość pezett

Witam ! Jestem osobą bardzo wrażliwą o bardzo miękkim sercu.... Strasznie mi to przeszkadza w codziennym życiu ; ( Czasem po prostu nie wytrzymuję , nie umiem się powstrzymać od płaczu... Każdy najmniejszy problem po prostu mnie powala na deski. Kiedy pojawia się jakiś problem nie umiem normalnie funkcjonować i myśleć o czymś innym. Bardzo przywiązuję się do ludzi i ufam im bezgranicznie. Od nie dawna jestem z dziewczyną , która zupełnie ma inny charakter niż ja. Jest to moja pierwsza dziewczyna mimo to że mam już (22lata). Jest bardzo uparta , nerwowa , lubi jak wszystko jest po jej myśli.... Zawsze gdy się pokłócimy nie umiem sobie znaleźć miejsca , chodzę przygnębiony i jak najszybciej chcę sie z nią pogodzić... Nawet gdy to ona zawini mam ochotę ja SAM ją przeprosić by wszystko znowu było dobrze... Nie umiem jej nic odmówić nawet , gdy to zupełnie nie jest po mojej myśli ponieważ nie chcę by się gniewała na Mnie. Jestem bardzo zazdrosny o nią po prostu o wszystko.... Kocham ją nad życie i nie chcę od niej odejść... Chcę po prostu nauczyć się żyć z nią tak bym dalej nie cierpiał i nie płakał po kontach... Przez to wszystko czasem odechciewa mi się zyć , czasem mam ochotę odejść z tego świata pełnego problemów w którym ja zupełnie nie umiem się odnaleźć ... Proszę dajcie mi rade jak dalej zyc , jak sie zmienić , co robić ??

Gość gość
hmm myśle że lepiej by CI było z dziewczyną o podobnej wrażliwości,która by Cie dobrze rozumiała i nie kłóciła sie z tobą..ja mam podobny charakter choć już nabrałam pewnego dystansu i umiem sie postawić jak to ważne,inaczej bym już dawno zwariowała,wytrwałość jest potrzebna i przydatna. Nie zmieniaj sie na siłe ale spróbuj sie tak wszystkim nie przejmować i w żadnym razie nie przepraszaj gdy nie jesteś winny bo po co robić z siebie ofiare? uwazaj zeby cie dziewczyna nie wykorzystala i nie zdominowała