Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co się odchudzać?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, po co się odchudzać, mi to jest wszystko jedno, jak nie chcę to nie jem i schudnę, ale mi to jest dosyć wszystko jedno. Jak można się z tym męczyć

Gość gość
bo mozna :o

Gość gość
Ja się odchudzam bo nie chce być otyła.

Gość gość
Dokładnie! Tylko jest jeden problem gdy się nie je..wszyscy co się glodza mają rzadkie wlosy i jest ich trochę, wyglądają nie estetycznie.Ja i moje kolezanki odchudzaniu sie w ten sposób ,i jedna z nas nosi pół peruki ,ale wazymy 50kg :)

Gość gość
20.28 bzdury. Rzadkie włosy są kwestią genetyczną, no chyba ze ktoś nie odzywia się zdrowo, wtedy włosy wypadają. Racjonalna dieta dostarcza organizmowi witaminy, a to ze ktoś je tłusto i konkretnie wcale nie zapewnia zdrowych pierwiastków.

Gość gość
Po to żeby nie być pośmiewiskiem dla ludzi wiosną i latem. Dla dobrego samopoczucia tez, żeby zmieścić się w fajne ciuchy, cieszyć się życiem i wzbudzać pożądanie u mężczyzn:)

Gość gość
20:41 umiesz czytać? Autorka napisała ze jak będzie chciała schudnąć, to przestanie jeść ,a nie,przejdzie na dietę.Głupia istoty.

Gość gość
20:44 lato trwa ile dwa miesiące? A pogody na krótkie spodenki jest ile? Miesiąc może. ..:/