Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonka 89

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość aldonka 89

Witam, od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dziecko, cykle mam zazwyczaj 28-30 dni, od jakiegoś tygodnia strasznie bolą mnie piersi i w koło nich zauwazylam żyłki, ciężko mi się schylac bo bolą mnie plecy, i zauważyłam że od pępka idzie mi lekka kreska( albo miałam ja wcześniej i jej nie zauważyłam) okres powinna dostać na dniach, ostatni okres miałam 19 czerwca wiec teraz powinna go dostać na dnia, robiłam również test ciążowy parę dni temu ale wyszedł negatywny ( test robiony w południe) cały czas o tym myślę, nie chce robić Narazie kolejnego testu żeby się nie zawieść bo albo przyjdzie @ albo i nie... Dodam jeszcze ze od jakiegoś tygodnia może więcej mam pobolewania na przemian prawego bądź lewego jajnika ( zazwyczaj prawy) ogólnie przybralam na wadze, nie wiem dlaczego a dużo się ruszam i jem tyle co zwykle. Dziewczyny co o tym myślicie? Proszę o konkretne opinie ;) pozdrawiam

Ja bym się nie nakręcała. Bo możesz się rozczarować, kobiety starające się o dziecko często mają różne objawy, a potem okazuje się, że były one np. na okres. Jak dla mnie trochę sobie dopowiadasz. Poczekaj, tutaj tylko czas może pokazać, czy rzeczywiście w niej jesteś. Życzę zdrówka i powodzenia. Ps. przybranie na wadze czy kreska od pępka pojawiają się później.