Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neomag stres opinie i działanie

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, brała któraś z Was kiedyś Neomag stres? Wyraźcie swoje opinie bo nie wiem czy warto wydać pieniądze

Gość gość
Jak kiedyś brałam neomag to mi pomógł zmiejszyć stres

Gość gość
trochę pomaga możesz kupować

Gość gość
ja moge polecic NEOPERSEN fakt pisze 1 tab dziennie ja bralam 1 rano 1 popołudniu a przy duzym stresie to po 2 rano i popołudniu pomagało.

Gość gość
zamiast leków lepiej zafunduj sobie porządną sesję relaksacyjną, sprawdź GErelaxis bo to jest naprawdę najlepszy relaks jaki możesz sobie zafundować w domowych warunkach

Gość Zośka84_en
na stres to żadne tabletki nie pomogą, tylko i wyłącznie dobry odpoczynek, wszystkie parafarmaceutyki to pieniądze wywalone w błoto i każdy kto proponuje różne sesje,medytacje czy muzyki relaksacyjne dobrze mówi, bo to pozwala na chwilę zapomnieć o troskach a łykanie tabletek czy ziółek nie zmienia nic w psychice a przecież z niej bierze się stres

Gość gość
też korzystam z GErelaxis i na stres i nerwy działa bardzo dobrze

Gość gość
wolałabym wpierdzielić tabliczkę gorzkiej czekoklady niż wydawać kasę na neomag jakiś. A po czekoladzie humor by się poprawił na pewno!

Gość gość
a to gerelaxis co to jest - jak działa? mam problemy ze stresem właśnie...

Gość gość
To zależy na jakie działanie się nastawiasz, ja na stres i jak nie mogę spać to biorę nervomix,wtedy mi łatwiej zasnąć

Gość gość
GErelaxis to nagrania do medytacji relaksacyjnej z odpowiednimi dźwiękami modulowanymi które wpływają na podświadomość i pomagają się wyciszyć. Jedyne co potrzebujesz to chwilkę czasu dla siebie i słuchawki. Ja korzystam nawet w przerwach w pracy żeby sobie szybciej odpocząć i naprawdę efekty takiej medytacji są bardzo widoczne, wystarczy się stosować do instrukcji i nawet po kilku minutach się lepiej czuje

Gość gość
Właśnie wypróbowałam to gerelaxis i bardzo przyjemne uczucie :) świetny odpoczynek po dniu pracy :)

Gość gość
to lepsze niż neomag?

Gość berenika89
brałam duzo roznych magnezow, ale ten neomag stres u mnie sie najlepiej sprawdził:)) zostanę przy nim :)

Gość gość
Moim zdaniem dużo lepsze niż neomag, ale to musisz sprawdzić na własnej skórze

Gość gość
Też mi się tak wydaje, że lepsze. Naturalna stymulacja zawsze działa lepiej niż chemiczne specyfiki

Gość gość
to dzięki, w takim razie musze spróbować :)

Gość gość
W poniedziałek zamówiłam sobie GErelaxis na maila i nie spodziewałam się takiego efektu. Myślałam że to kolejny bubel a tu pozytywne zaskoczenie :) wystarczy się wygodnie rozsiąść czy położyć i stosować do instrukcji :)

Gość gość
Pamiętajcie do tego o sporcie o o zdrowym trybie życia, to też bardzo dużo daje.

Gość gość
Stosowałem już od tej firmy produkty w przeszłości i zarówno kontakt jak i szybkość dostawy był ok. Poza tym macie gwarancję zwrotu jak by coś się nie spodobało. Warto, bo naprawdę można się fajnie odstresować.

Gość gość
Nie wierzyłam w tą muzykę ale musiałam sprawdzić i nie żałuję, stres jak ręką odjął. Żadne tabletki które do tej pory brałam, a brałam dużo niestety, nie były tak skuteczne. Polecam i pozdrawiam, Jola :)

Gość gość
Mi jednak najlepiej pomaga nervomix, wcześniej myślałam, że te ziołowe leki bez recepty nie działają, a te jednak przy stresie rzeczywiście pomagają.

Gość gość
Chcialam zauwazyc ze magnez to witamina ktora wspomaga prawidlowe dzialanie ukladu nerwowego. Jak najbardziej polecam NeoMag stres,uzywam go juz dosc dlugi okres czasu i moge smialo stwierdzic ze pomaga.

Gość gość
Chciałam zauważyć, że magnez to nie witamina, a pierwiastek. Ktoś zadaje konkretne pytanie- czy dany preparat działa, to oczekuje konkretnej odpowiedzi, a nie filozoficznych wywodów o medytacji...

Gość gość
Śmieszą mnie bardzo wypowiedzi typu "na stres nie pomogą żadne leki"; "leki nie wpływają na psychikę " itd. Ludzie, skąd wy te mądrości życiowe bierzecie? Od kiedy to leki nie wpływają na psychikę? Cała psychiatria w takim razie do bani, lepiej pomedytowac i problem z głowy. Zaś co do samego magnezu, to jego niedobór bardzo negatywnie wpływa na funkcje psychiczne, a co za tym idzie również samopoczucie.

Gość Gosia T
Neomag u mnie nie działał, chociaż moja podatność na stres i problemy ze snem wynikały z niedoboru magnezu. Słabo się przyswaja ten preparat. Ja trafiłam później na chelat magnezu, po lekturze artykułu w necie, bo jest najelpiej przyswajalny. Kilka tygodni przyjmowania chela-mag b6 i jest zdecydowanie lepiej :) Ze snem już najmniejszych problemów nie ma, a w sytuacjach stresowych faktycznie też widać sporą różnice.

Gość Zosia83
Ja brałam Neomag forte i zdecydowanie odradzam wydawanie kasy na ten suplement. 2 miesiące i skurcze łydek w ogóle nie chciały ustąpić. Ten preparat w ogóle się nie wchłania...

Gość gość
Mi owszem pomaga, ale też przybieram na wadze, bo się nie stresuje i mam mniejsze spalanie, to już wolę być szczupła niż gruba i spokojna. Od stawiam będę brała tylko w sytuacjach kryzysowych.

Gość leila

pierwsze słyszę żeby ktoś tył to tego typu suplementach, waga to nie wszystko.Przy strasie jest większe obciążenie układu nerwowgo, serca, żołądka, ja tam wolę być spokojna, w trudnych chwilach biorę nervomix control z meliską i czuję sie lepiej, bardziej odprężona, na pewno przyda się zapas na święta 😉 nei wiem jak u was ale u nas te całe przygotowania to się zawsze kłótnią kończą