Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siupermama

Ośrodek wypoczynkowy w górach

Polecane posty

Gość siupermama

Witam wszystkich forumowiczów, czy mógłby mi ktoś polecić jakiś ośrodek wczasowy w górach, najlepiej w jakimś uzdrowisku, chodzi mi o dziecko. Proszę o w miarę szybkie propozycje,pozdrawiam wszystkich :)

Gość gość
W górach to nie wiem ale bardzo fajny ośrodek wypoczynkowy znajdziemy w http://www.kaszubskibor.pl/ ze stadniną konną. W ośrodku znajdziemy super atrakcję dla osób w każdym wieku.

Gość Janka

Ja ze swojej  strony mogę polecić ośrodek wypoczynkowy „Gromada Biała Woda” Szczawnicy.   Ośrodek wypoczynkowy mieści się tuż obok rezerwatu przyrody Biała Woda. Noclegi w przytulnych pokojach w góralskim stylu, bliskość natury i wiele możliwości spędzenia czasu na świeżym powietrzu razem rodziną.  Na terenie ośrodka  ośrodka wypoczynkowego jest stadnina konna gdzie pasjonaci jazdy konnej mogą spędzić czas w siodle. 

Gość tamkka

Ja mogę polecić nasze ulubione miejsce na wypoczynek, czyli ośrodek wypoczynkowy Borowy w Białym Dunajcu. Jeździmy do nich z mężem co roku, więc coś musi być na rzeczy. Pokoje zawsze czyste i wysprzątane. Otoczenie samego ośrodka bardzo zielone, więc jest gdzie spacerować.

Gość Kaja

Ja niestety  w góry to nie za bardzo mogę jeździć ale nad morze jak najbardziej. Polecam apartamenty w Pobierowie gdzie można skorzystać ze strefy spa &fitness. 

Gość Ginanowska Jola

Szperam po necie i znalazłam ten ośrodek zrownowazonebudownictwo.pl co o nim myślicie? Moim zdaniem wygląda bardzo ciekawie.