Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myffka0

rozstępy

Polecane posty

Gość myffka0

czesc czy macie może godne polecenia produkty przeciw rozstępom w ciąży?? z

Gość gość
Mustella najlepszy, ale też nie tani. Taki na pojawiające się rozstepy, smarujesz zaczerwienienie i one bledna

Gość gość
śmiać mi się chce, że większośc z was wierzy że coś pomaga na rozstępy, zarówno w zapobieganiu jak i likwidowaniu istniejących :D każde rozstępy z czasem zbledną, bez względu na to, czy wysmarujecie się mustelą czy łajnem :D

Gość gość
No nie masz do końca racji.... Mój przykład: pierwsza ciaza 13 lat temu... Niczym się nie smarowałam, po co myślałam? Cały dół brzucha w rozstępach.... Przytyłam też sporo.21 kg...Po tem schudłam ( 27 kg).... Zafundowalam sobie plastyka brzucha bo dzieci nie planowałam....wycieli wszystko miałam piękny brzuch płaski bez rozstępów...... I tak 9 miesięcy temu zaliczyłam z mężem wpadkę.... Jestem w 37 tyg.... Smaruje się duuuuzo, ja używam masła z mydlarni Franciszka, taki na wagę.... Przytyłam 19 kg....i uwaga tym razem ani jednego rozstępu!!!! Wiec jednak warto się smarować

Gość gość
Ja polecam Mustelę, bo oprócz tego, że zapobiega powstawaniu rozstępów, to dodatkowo wybiela te już istniejące. Najlepiej zamówić przez Internet w Melissie, bo jest sporo taniej.