Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezczelna rodzina meża.

Polecane posty

Gość gość

Czasem typowo rekareacyjnie odnawiam stare meble, nie jakoś specjalistycznie, ale zazwczyaj mauję farbami kredowymi które sama sobie robię iprzecieram, woskuję .Takim sposobem zrobiłam pokoik synka, wszystko w stylu a'la prowansalskim, nie wazne w sumie.Chodzi o to, moja teściowa zażyczyła sobie, abym tak samo zrobiła pokoik dziecięcy dzieciom siostry meża, to znaczy mam tanio kupić jak sobie jakieś meble, pomalować, bo to grosze wyjdzie, ona da mi na wszystko 300 zł to jeszcze zarobię.Odmówiłam i wielki foch, nie bedę murzynem, teraz się do mnie nie odzywają,uważna,że są bezczelna, to sam zakup mebli szafy, komody, łóżeczka kosztowałby mnie około 500-600 zł jakbym dobrze poszukała, a jeszcze robocizna i farby, Bez przesady, niech sobie za 300 kupią w sklepie. Kiedy robię meble mój maż zajmuje się dzieckiem, ale one totego nie widzą, samo i za darmo sie chyba robi. Olałam je i nie mam zamiaru ulegać ich fanaberiom.

Gość gość
daj zdj tych mebli to moze zloze zamowienie

Gość gość
Hmm a to ty nie umiałas jej powiedziec tego Pozatym dziwna ta rodzina ,bardzo.bardzo .Normalny czlowiek pyta ile takie kupienie i pomalowane bedzie kosztowac czy sie opłaca ..czy lepiej nowe kupic??

Gość gość
Trzeba było powiedzieć, że tyle to nawet na same meble nie wystarczy. Nie wspominając o materiałach. Dziwni ludzie.

Gość gość
to czemu jej nie powiedzialas ze to bedzie wiecej kosztowac niz zaproponowala?

Gość gość
też bym odmówiła.

Gość gość
Ale po co miałam się tłumaczyć , nie chodzi o koszty i tak nie miałam zamiaru tego robić, wieć krótko powiedziałąm "nie", tylko skad takie fochy, jakbym nie wiem co zrobiła.olałam je , niech się odczepią, zawsze uważają ,że wszystko im sie nalezy. Nie robię tego aby zarobić, czasem coś sprzedam znajomym, jak się komuś spodoba, ale tylko niewielkie meble typu komoda, szafka, no i czasem też pomaluję, ale to sporadycznie. Im nic nie zrobię, bo nie mam takiej ochoty i już.

Gość gość
Tez bym odmowila. Niektorzy to nie maja wyobrazni. U mnie szwagierka "dala mi do zrozumienia", ze chcialaby moj wozek po synku dla swojego dziecka a dobrze wie, ze mam 3 w 1 i mimo, ze nie korzystam z gondoli i nosidelka to ze spacerowki tak a stelaz jest jeden do wszystkiego...

Gość gość
//www.google.pl/search?q=zniszczone+pokój+dziecięcy&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCAQsARqFQoTCImppa6v4sYCFWcycgodU8oARw&biw=1252&bih=558#imgdii=1YejcIYCpL5VSM%3A%3B1YejcIYCpL5VSM%3A%3BevbXE9ERYXIchM%3A&imgrc=1YejcIYCpL5VSM%3A Tak wyglądają mebelki syna po odnowieniu

Gość gość
sorry ale pod tymi linkami nic nie ma

Gość gość
i jeszcze moja duma: łazienka :) //www.google.pl/search?q=PRL+łazienka&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCAQsARqFQoTCIaFxaew4sYCFaPAcgodqxsEvg&biw=1252&bih=558#imgrc=lQMO35YkktyeJM%3A

Gość gość
To jakis podszyw, jak tot nie wstawiam, ale zabawne, faktycznie ubaw po pachy.autorka

Gość gość
No i jeszcze dodam,że one zawsze wszystko chą za darmo, albo za pół darmo, znacznie poniżej ceny, ale wtedy się puszą jakby normalnie płąciły i mam jeszcze po rękach całować, wiec nic już im nie daję, nei spzredaję, nie robię, finał. Dla nich ode mnie sie wszystko należy, dla mnie nic. No i jeszcze za te 300 zł byłby gadanie,z ezdarłam, zarobiłąm no i w sumie to się jei popisałam, wieć nauczona doświadczeniem mam je gdzieś. z wuzkiem , ubrankami identycznie, sępią tylko, albo wymuszają, ale wolę obcym ludzom oddać, niz im.

Gość gość
wozek oczywiście, słownik mi wariuje na tym tel

Gość gość
jak coś wstawiasz to sprawdz co i popraw adres

Gość gość
przecież autorka wyrażnie napisała,że ona nic nie wstawiała,z ektoś się podszywa, wieć po co to pisanie o sprawdzaniu adresu?