Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

REKLAMA STYMEN

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie?

Gość gość
Reklama telewizyjna Stymen zawiera treści seksualizujące i dyskryminujące ze względu na płeć. Promuje również naganne wzorce zachowania. Reklama pokazuje miejsce pracy. Występuje w niej mężczyzna (domyślnie menadżer-szef) ubrany w garnitur, który podkreśla jego status i profesjonalizm. Równocześnie aktorki występujące w reklamie (domyślnie pracownice) są ubrane w zupełnie inny sposób, nieodpowiadający miejscu, w którym się znajdują. Stroje mają na celu podkreślenie ich seksapilu i co najmniej w odniesieniu do dwóch aktorek nadają się raczej do klubu nocnego, a nie do biura, w którym toczy się akcja. Seksualizujący wizerunek kobiet jest podkreślony przez gesty i ruchy aktorek. Na końcu reklamy, domniemany szef oddala się razem z aktorkami, a hasło na końcu „jesteś zawsze gotowy” sugeruje, że szef jest gotowy do seksu z pracownicami. Reklama promuje styl zachowania, który nie jest odpowiedni dla miejsca pracy i ociera się o molestowanie. Pokazuje mężczyznę w roli szefa i macho oraz kobiety w roli pracownic, które są gotowe na seks z szefem, co podkreśla ich ubiór, gesty i zachowanie. Reklama przyczynia się do promocji negatywnych stereotypów, zgodnie z którymi kobieta w miejscu pracy może być traktowana jako obiekt seksualny, a nie jako pracownica, za którą stoi profesjonalizm, odpowiedni ubiór i zachowanie. Reklama więc utrwala stereotypy i jest dyskryminująca kobiety.

Gość gość
Ja nie zwróciłem na ten aspekt uwagi ale na ładne biusty.

Gość gość
Pewnie burzą się aseksualne laski, które wkurza widok śliniących się facetów i są zazdrosne.

Gość gość
Reklama przyczynia się do promocji negatywnych stereotypów, zgodnie z którymi kobieta w miejscu pracy może być traktowana jako obiekt seksualny xxx kobiety lubią byc traktowane jak obiekt seksualny i żywy inkubator rozpłodowy, więc w czym problem ? najpierw chodzicie pół nagie po ulicy, w szortach, miniówach, jak lafiryndy a potem płaczecie, ze traktują was jak obiekty seksualne i chca tylko seksu, gdzie tu logika ?

Gość gość
"Pewnie burzą się aseksualne laski, które wkurza widok śliniących się facetów i są zazdrosne." No tak, bo przecież każda marzy o dawaniu d**y na prawo i lewo :D Jestem facetem.

Gość gość
Poszło całe zażalenie, a reklama nadal po telewizji lata XD xxx to stowarzyszenie to katoliccy dewianci to raz, a dwa mamy rzekomo wolność, wg mnie każda reklama jest dozowolona o ile nie pokazują na ekranie ruuuchania, ćpania. Gorsze są reklamy promujące alkohol, czy wiesz ze alkohol jest bardziej uzalezniającą i gorszą uzywką niz heroina ? dlaczego te szmaty nie protestują przeciwko browarom ?

Gość gość
Jak nie protestują, swego czasu był zakaz reklamowania piwa przed godziną 23 :D a w ogóle to oni sobie też na pewno lubią chlapnąć. Reklama Stymenu mnie obrzydza, ale to pewnie z racji mojej awersji seksualnej (z powodów personalnych). Nie chcę, nie patrzę. I tyle o :D

Gość gość
a mi w ogole ta reklama nie przeszkadza i mnie nie oburza :) wy oburzeni nie rozumiecie pewnej rzeczy, reklama jest świetna pod wzgledem marketingowym, dlaczego ? bo jest skierowana do typowego przeciętnego faceta w wieku 35 plus który ma problemy z erekcją, do faceta raczej niezbyt inteligentnego, typowego Kowalskiego, bo inteligentny szuka pomocy u lekarza np urologa lub seksuologa. Taki typowy Kowalski musi miec podane wszystko na tacy, facet w garniturze bierze Stymen, seksowne sekretarki go podrywają i on je, bierze Stymen i moze dymac. To samo z reklamą Calominalu, celowo wybrali faceta z wadą wymowy, dzieki temu ludzie zapamietali reklame, poza tym nazwa CALOminal i wada wymowy CALOlie :)

Gość gość
Eeej ale to ma sens :D nie od dzis mowi sie "reklama dzwignia handlu", a i do kogo skierowane sa reklamy jak nie, za przeproszeniem, do debili? Inteligentny czlowiek siegnie po rozwiazanie inteligentne, a nie po nic nie warte gowno z reklamy (nie mowiac o tym, ze nie nabierze sie na to, ze w kazdej firmie prezes dyma sekretarke XD). Niemniej jednak, te wywalone cycki sa z deczka niesmaczne :x

Gość gość
Tępe kurwy awansują przez dupę. Potem się dziwić, że mamy biurokrację, skoro w urzędach same mało inteligentne worki na spermę siedzą. Reklama samą prawdę przykrą pokazuje :/

Gość gość
A próbował ktoś Nepal herbs ? http://www.nepalherbs.eu/pl Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja i wytrysk naprawdę jak u szesnastolatka. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Oprócz skutecznej poprawy erekcji to także dla mężczyzn szerokie prozdrowotne spectrum działania