Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezus Maria Matko Boska Oglądacie POLSAT W TEJ CHWILI?

Polecane posty

Gość gość

SZOKKKK!

Gość gość
Co się dzieje ludzie? To sabotaż rodziny !

Gość gość
Już się skończyło. Teraz jest o jakimś Sebiastianie.T czy Sebastianie.S -Nie dawajcie synom tak na imie i Kamil jeszcze bo wam złodzieje wyrosną!

Gość gość
Ale ludzie jak można odebrać takim normalnym, zwyczajnym i poczciwym ludziom dzieci w tak straszny sposób! Wysłali córkę do szkoły i przyszedł po nią kurator gonił ją po szkole,szarpał a ta gdzieś się schowała i zadzwoniła do matki żeby ta ją ratowała bo chcą ją zabrać-Boże to jest jakiś horror Parę minut później wjechali na chatę tej matce i zabrali dziecko w wieku przedszkolnym i bezceremonialnie wyciągnięto roczne dziecko z łóżeczka !-HORRROR LUDZIE CO SIĘ DZIEJE Z TYM ŚWIATEM???

Gość WIDZIAŁAM TO
Widzieliście ten dom? Normalny dom! Uważajcie bo to chyba jakaś tajna rządowa akcja pod kryptonimem ,,ZABIERAĆ DZIECI POLSKIM RODZINOM"

Gość gość
a o czym było? bo ja włączyłam jak było o oszuście internetowym. O tej rodzinie gdzie niby był pies i bałagan to słyszałam ,taka matka blondynka. Dramat straszny!

Gość gość
16:42 Tak to o niej było Widziałaś tych rodziców? Normalni ludzie! Naprawdę, wychodzi na to że każdemu z nas mogą odebrać dzieci...

Gość gość
Po całej szkole tą dziewczynkę kurator ganiał szarpał ją ! Masakra. Zaszczuli te dzieci i w jednej chwili uczyniono z ich życia piekło na ziemi! Co to za zgroza? Jakim prawem coś takiego? -Tak w ogóle można? -To przecież jest przerażające!

Gość gość
Czyżby to był odcinek o rodzinie Bałutów z Niska, którym sąd odebrał dzieci?

Gość gość
oglądałam cały program o tym "po przecinku" z zaproszonym rzecznikiem praw dziecka ,normalna rodzina !! a ten rzecznik to ech...jak bym kopnęła toto to by leciał i leciał , pisda a nie rzecznik

Gość gość
Dom dziecka dostaje od państwa na każde dziecko 3tyś zł/mies. To jest układ,urzędnicy dostają w łapę za odbieranie ludziom dzieci i umieszczenie ich w domach dziecka. Upatrują sobie rodzinę a potem szukają byle czego aby odebrać dzieci.Zrobiono z tego niezły biznes. To samo tyczy się rodzin zastępczych,ze wszystkimi dodatkami mogą dostawać na dziecko ponad 2tyś mies. Tu jest Polska,tu się robi biznesy na wszystkim.Najważniejsze są układy urzędnicze.

Gość gość
za co im odebrali dzieci? k/u/r/w/a co za chory kraj!!! Patologi zapijaczonej i narkomanom nie odbierają dzieci, tylko normalnym rodzinom! Stach mieszkać w tym kraju :O

Gość gość
Wyjda z tego i dostana takie odszkodowanie ze hej mozna zrobic petycje i cos z tym zrobic ! Trzeba pomoc im natychmiast

Gość gość
Oj z tą rodziną to zdania są podzielone.

Gość gość
oczywiście lepiej dać rodzinom zastępczym po 3 tys. na dziecko, niż pomóc takiej rodzinie i dać choć 700zł na dziecko i oni sobie poradzą! Rozumie ktoś tak anty-socjalną i nieekonomiczną politykę państwa?!

Gość gość
zagrozenie eksmisja małoletniego dziecka ? - to ten sad skończył chociaż podstawówkę ? nie można eksmitować małoletniego dziecka

Gość gość
poza tym co za sad nakazuje usunięcie psa ?! przeciez to dla dzieci trauma jest ! ja juz wiem jak działało tych czterech niezaleznych kuratorów ,a "środowisko" czyt sasiedzi zawsze dowalą pot z czystej bezinteresownej zawiści. To sprostowanie to śmiech ,śmiech po prostu... Wstyd dla sądu

Gość gość
na dodatek w tym programie "po przecinku" mama tych maluchów mówiła że karmiła najmłodsze piersią a w RZ są dwa agresywne psy !!

Gość gość
Ale za ci je zabrano, bo nie wiem o co chodzi? Widocznie byl jakis powod.

Gość gość
oczywiście ze był powód , był bałagan ( taki jak każdy ma po całym dniu) ,był pies!! no i niby nie otwierali pracownikom socjalnym ,a naprawdę to matka była w pracy naprzeciwko domu i powiadomiła o tym wszelkie słuzby by przyjsc do niej do biura bo ona nie moze siedzieć 24/24 w domu i czekac na kontrole kuratora. Prowadziła własną DG ,wynajmowała lokal naprzeciw domu i siedziała w pracy z tym małym dzieckiem. No i nie zastosowali sie do nakazu sądu ,tzn nie pozbyli sie swojego przyjaciela czyli psa!

Gość gość
A co ma pies do balaganu? Przeciez kazdy ma psa albo inne zwierze.

Gość gość
a to trzeba sądu spytać czemu pies był przeszkoda w wychowywaniu dzieci ,widziałam ten dom ,tego psa ,przyjazny nieduży piesio merdał ogonem do kamery,ale może był agresywny bo wyczuł szmatę nie kuratorke? wiesz psy wyczuwają fałsz.