Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dni płodne tuż po okresie??

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Chcialabym się spytac czy któraś z Was zaszła w ciąże od 2 do 5 dni od skończenia się okresu? Pytam, ponieważ każda z nas ma różnie dni płodne, czy częste są takie przypadki?

Gość gość
Bardzo częste. Mniej więcej w tym czasie zaczynają się dni płodne. A tak poza tym to co to za metoda określania dni płodnych? :o Mamy XXI wiek. :o

Gość gość
Nie stosuje takiej metody tylko pytam o to czy się tak zdarza:)) Dzięki za info.

Gość gość
Ja tak zaszłam w ciążę. Generalnie ciąża była planowana, cykle mam 28-31 dni, a zaszłam w ciążę około 7-9 dnia cyklu, przesunęła mi się owulacja, prawdopodobnie z powodu infekcji. Byłam zaskoczona, że "wstrzeliliśmy się" przypadkiem w okresie, którego nie braliśmy pod uwagę w planowaniu.

Gość gość
Hej dziękuje za odpowiedz. Wlasnie jestem w 7dc i zastanawiałam się jakie jest prawdopodobieństwo, przeważnie kochamy się od tygodnia od okresu, pomyślałam że gdyby zacząć od okresu może by się udało, zrobie testy owulacyjne:)

Gość gość
Jeśli chce się zajść w ciążę to należy się kochać wtedy kiedy ma się na to ochotę. :o