Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana2504

testy ciążowe

Polecane posty

Gość Ana2504

Kochani właśnie zrobiłam dwa testy okres spóźnia mi się 3 dni choć nigdy nie miewam bardzo regularnych to średnia wynosi 31 dni okdo rzeczy oba testy innej zupełnie firmy wykazały mi ta druga kreskę ale bardzo słaba różowa nie czerwoną lewno widoczna ale oba na raz w czasie od 3 minut po zrobieniu staram się o dzidziusia ale pcos i już straciłam nadzieję bo nie czułam dni plodnych mogę mieć nadzieję ??

Gość gość
No jasne ze mozesz miec nadzieje. Ja jak robilam test to tez ta kreska byla bardzo jasna i okresy tez mialam takie jak ty i tez krotko sie spoznial jak test robilam, ale lekarz potwierdzil ciaze, i teraz juz mam wspaniala corcie. ty tez wybierz sie do lekarza powodzenia

Gość gość
Daj spokoj ja jak chcialam to 3 lata sie staralam a po porodzie uwazalam, staralam sie zeby nie zajsc i wpadlam kilka miesiecy po porodzie

Gość Ana2504
Dziękuję za odpowiedź :-)

Gość gość
Tez mam pco

Gość Ana2504
Zrobiłam trzeci INNY znowu test czyli trzy każdy z innej firmy i znowu ta druga kreska jest jasna może nie jak cień ale do czerwonej czy nawet mocnej jej daleko narazie nie kracze rano zrobię kolejny i dopiero wtedy zrobię niespodziankę mężowi w razie czego :-)

Gość Ana2504
Kolejne dwa czyli 5 testów również wykazało blada druga kreskę jestem w ciąży ?

Gość Ana2504
TaK jestem :-) beta wynosi 97 a test podobno wykrywa od 25 i co ? To pokazuje że testy wcale nie są takie wspaniałe najważniejsze jest badanie krwi beta hcg :-)