Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam chyba dysocjację osobowości ponieważ

Polecane posty

Gość gość

strasznie wkurfiają mnie bachory,życzę im żeby spadły z rowera czy coś,gdyby nikt nie widział chetnie bym kopnęła,a z drugiej strony wzrusza mnie historia tego małego oskarka z uk co go matka polka z konkubentem zakatowali.Nawet płakałam jak to oglądałam ,poza tym mam swoje dziecko i bardzo je kocham

Gość gość
i np bachory których nienawidze to te 3-10 lat ,te małe są mi neutralne a niektóre nawet lubie ,zza ścianą jest niemowlak i chyba idą mu ząbki i ciągle wyje a mi to wgl nie przeszkadza,ale pod oknem darcie piski i niszczenie zieleni doprowadza mnie do szału i chetnie bym te bachory zamknęła w piwnicy na całą noc . Dzieci starsze i młodziez tez mi nie przeszkadzają . Co ze mna sie dzieje ? Moje dziecko ma 13 lat

Gość gość
up ! to nie prowokacja ,ja serio sie martwie co ze mną nie teges

Gość gość
I w końcu przyznałaś się, coś z tobą nie tak. Udaj się do psychiatry, może to depresja i nie leczona prowadzi do uszkodzeń mózgu. Powodzenia.

Gość gość
wszystko z toba ok ,tez mam dziecko ,ogółem lubię dzieci ale są takie egzemplarze które chętnie bym stłukła na kwaśne jabłko i są to właśnie dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym.

Gość gość
Autorko, ja tez tak mam :D i wcale sie za psychopate nie uwazam, po prostu NIENAWIDZE bachorów w wieku niemowlecym, przedszkolnym i wczesnoszkolnym :D jak slysze ryk dziecka zwlaszcza niemowlaka to mam ochote roztrzaskac mu ryj o ziemie albo zatkac pysk ogórkiem :D Depresji nie mam, nerwicy tez nie, schizofrenii nie mam, jestem w pelni sprawny psychicznie i fizycznie :D po prostu taki jestem :) wiele ludzi tak ma tylko wstydza sie przyznac :) niektorzy z kolei nienawidzą zwierząt i je dręczą, tak po prostu, nie są psychiczni, po prostu sprawia im to przyjemnosc. Do psychiatry nie idz, a psycholog ? kazdy psycholog to zaburzony dewiant z problemami, wg badań psychologowie mają paradoksalnie najwiecej problemow rodzinnych i psychicznych :)

Gość gość
taaa depresja uszkadza mózg :D tobie już chyba dawno jakieś dopalacze wyżarły

Gość gość
Masz chorobę dwubiegunową lub schzofrenie, bo występujesz w kilku osobach w kilku zał9ożonych przez siebie podobnych tematach.

Gość gość
jak pisze ,ja mam takie mysli ,ale nie wiem czy bym zdołała skrzywdzić ,nie mam żadnej depresji ani nic .

Gość gość
nie ja założyłam tamte tematy, to one skłoniły mnie do przemyśleń i założenia tego wątku

Gość gość
ja bym połowę bachorstwa wystrzelała bez skrupułów a tez mam swoje ,nie masz żadnej dysocjacji ,to te bachory tak dają po mózgu normalnym ludzią

Gość gość
O tak, zgadzam się, nie ma nic bardziej w************o od drącego się/piszczącego dzieciaka. No chyba że jego dumni z potomstwa rodzice stojący obok z błogimi minami i z zerową reakcją.

Gość gość
i nigdy nie pomyśleliście sobie że z wami coś nie tak ,skoro macie takie mysli? Moze rzeczywiście niepotrzebnie dobieram sobie do głowy. Tak rodzice dumni i nie można zwrócić uwagi

Gość gość
nie,nigdy :)

Gość gość
up

Gość gość
przeciesz ty nie masz osobowosci debilko :D

Gość gość
przeciesz :o