Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli obcy facet mówi mi , że ładnie pachnę

Polecane posty

Gość gość

to czy nie jest on zbyt smiały? Wydaje mi sie,ze takie komplementy mozna dostac od chlopaka, rodziców czy rodzeństwa a nie obcej osoby czy nawet znajomej,trochę to zbyt intymne jak dla mnie

Gość gość
mniszką jesteś czy jak???? :o przesadzasz,ja tak słysze od wielu ludzi i inne komplementy.] i nie dopisuje ideologii

smieszne, ja obcej osobie mowie czesto komplement jak mnie poruszy i mysle ze to nic wielkiego ;)

Gość gość
Intymne że ładnie pachniesz ? idę stąd, szkoda czasu na to forum.

Gość gość
gdyby facet powiedział,że masz mokro w majtkach, to było by zbyt intymnie:D

Gość gośćszarik
To zależy,czy wyszłaś z wody...czy z Rossmana? Zapytaj się siebie,a potem pana...

Gość ovechkin
ja takie komplementy mówię koleżankom ze studiów żeby dostać ładne notatki. Przecież to jest taki sam komplement jak ładna fryzura czy sukienka. Przecież on nie komplementuje ciebie tylko twoje perfumy

Gość gość
to od razu zastanawiam się o co mu może chodzić. A wszystko przez to że od 18 lat pracuję w jednej firmie z samymi facetami ( jest tylko jeszcze jedna kobieta szefowa). Po prostu oni nauczyli mnie widzieć we wszystkim podteksty seksualne ( nawet tam gdzie ich nie ma), dlatego stale kontroluję każde swoje słowo,żeby nie łapali mnie za słówka. Przez to stałam się podejrzliwa wobec mężczyzn i trudno mi poznawać nowych ludzi!