Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4654532345678

Nadal nie zrozumiałem jej zachowania

Polecane posty

Gość gość4654532345678

Mój temat gdzieś utoną wiec ponowie i uzupełnię Wyjaśnijcie mi taka sytuacje: Mm 20 letnią znajomą - pisze do mnie codziennie na fb pyta czy może ze mną iść jak gdzieś wychodzę przychodzi do mnie do pracy sama tez często prosi mnie żebym do niej do pracy zaglądał jak mam czas. Uprzedzam ze nigdy nic ode mnie poza towarzystwem nie chce ani żebym jej w czymś pomagał ani załatwiał ani pożyczał ani stawiał no nic po prostu, nie nawija mi też o żadnych facetach nie żali się ani nie próbuje ze mnie robić darmowego psychologa. Zwyczajnie lubi gdzieś ze mną wyjść i pogadać o pierdołach i tyle! Taki jej krotki opis... Powiedzcie mi teraz pico ona to wszystko robi skoro na domówce po %%% liże się z moim kumplem którego dopiero co poznała pól godziny wcześniej? i ogólnie zaczepiała go całą imprezę i następnego dnia? Ktoś mi zinterpretuje takie zachowanie bo j się h... znam na kobietach! dodam ze nie ma chłopaka ale jest bardzo atrakcyjna jednak ma jakąś tendencje do unikania nieznajomych facetów zaczepiających ją np w miejscach publicznych a do tego owiem wprost co mnie gryzie: Ona na imprezach (niezależnie czy jestem tam czy mnie nie ma) lubi sie po popiciu przelizac z kimś kogo nawet nie zna ze mną jeszcze nigdy zwyczajnie martwię sie ze jestem tylko taka rozrywka dla niej kiedy nie ma co robić to ot wyjdzie gdzieś ze mną przyjdzie do mnie popisze ze mną itp ale ma mnie w d***e to jest moja obawa nie chce być tym który ma "najwięcej obowiązków i najmniej przywilejów"

Gość gość4654532345678
nikt nie zmusza

Gość gość
Długo ja znasz?

Gość gość4654532345678
znam 5 lat ale blizszymi znajomymi jestesmy jakos ze dwa lata

Gość gość
jako przyjaciele?

Gość gość4654532345678
dobrzy znajomi - nie wyplkiwal mi sie nigdy na ramieniu ze ja chloptas rzucil jesli o to pytasz

Gość gość
Co tu rozumiec, kolega dla niej jestes.

Gość gość4654532345678
zaprosilem ja na piatek natepny na noc na drinka zstanawia mnie jak to bedzie wygladalo czy mnie oleje jak sie zachowa kiedy np sprobuje ja pocalowac

Gość gość
Jak ona taka szybka w te klocki,to gdyby chciala dawno by cie zmolestowala:)

Gość gość4654532345678
am wlanie niewiem z jednej strony racja - ale z drugiej to do "konkretow" zwyczajnie nie bylo okazji nigdy ani miejsca

Gość gość4654532345678
jest polnoc a ona napisala ze chce sie spotkac hah

Gość gość
moze to dobry znak

Gość gość
Ewidentnie ma chcicę, korzystaj.

Gość gość4654532345678
uciekla teraz z jednej nieudanej imprezy odprowadzilem ja i trcohe pogadalismy na lawce ale przynam ze padniety jetsem ale skoro ma "chcice" to dlaczego jakos wprost sie na mnie nie rzuci moze nie doslonie ale nie zobi jakiegos gestu no niewim niech mnie np WJAKIKOLWIEK SPOSOB DOTKNIE za reke chocby da jakis znak jakies podteksty no niewiem

Gość gość
Moze lizala sie z jakims chlopakiem na imprezie, zebys byl zazdrosny? Nie czekaj na jej znak, tylko Ty sprobuj sie do niej zblizyc.

Gość gość
To wtyczka.

Gość gość4654532345678
zazdrosc odpada robla tak "od zawsze" chyba ze masz na mysli ta ostatnia akcje... wtyczka czyli?

Gość gość
pusczalska?

Gość gość4654532345678
niestety ma taka opinie a napewno miala teraz chyba nie ejst zle wychodzi na piwo bo ma mnostwo kolegow ktorzy jej stawiaja ale potrafi tak jak wczoraj np zwiac im sprzed nosa

Gość Żałosnyy
chuj :D