Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youstynablack

Głupia szmata

Polecane posty

Gość youstynablack

Miałam taką znajomą, która była dla mnie bardzo chamska, ale jak ktoś jej zwrócił uwagę to się obrażała i dawała do zrozumienia, że to ona jest urażona i ją trzeba przepraszać. Jak ktoś jej zrobił jakąś przykrość (dużo mniejszą od tych, które ona robiła), to od razu miałą łzy w oczach, albo strzelała focha. Jak próbowało się ją pocieszyć, to naskakiwała na tę osobę (sic!). W dodatku oskarża innych o to, co sama robi. Nie mam już z nią kontaktu, ale zastanawiam się, co z nią jest nie tak?

Gość gość
Znam podobną, podobno jest teraz kurwą na telefon. 519100656. Boję się zadzwonić i sprawdzić, a widziałam ten numer na stronie prostytutek przy jej nazwisku.

Gość gość
typ obrażalskiej, rozpuszczonej księżniczki chyba. Myśli tylko o sobie

Gość gość
Co się nią przejmujesz w ogóle

Gość youstynablack
Ja niestety bardzo się przejmuję przykrymi uwagami, nie mogę zrozumieć, jak ktoś może czerpać radość z traktowania drugiego człowieka jak śmiecia?

Gość gość
Tacy ludzie najbardziej lubią gnębić osoby które są na to podatne, więc się ogarnij i nie przestań przejmować, to rozkaz

Gość youstynablack
Skoro to rozkaz, to nie mam wyjścia, od teraz będę na to lać :) Dziękuję za pozytywnego kopa w d***la i pozdrawiam! :)

Gość gość
Do usług ;)