Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aaMilenkaaa

Dlaczego nikt mnie nie chce? :(

Polecane posty

Go艣膰 aaMilenkaaa

Nudzi mi si臋, wi臋c zak艂adam ten temat. Od d艂u偶szego czasu zastanawiam si臋 o co chodzi. Mam 19 lat, jestem szatynk膮, w艂osy do 艂opatek, 164 cm wzrostu, 52 kg, wymiary 89x59x92, (podobno) mam zgrabne nogi i 艂adny biust, du偶e zielone oczy... Podobam si臋 sobie (ach, ta skromno艣膰 XD). Je艣li chodzi o m贸j charakter to jest on silny, jestem pewna siebie, 偶膮dna przyg贸d i ciekawa 艣wiata, i lubi臋 postawi膰 na swoim :) Ale potrafi臋 te偶 ust膮pi膰 czy i艣膰 na kompromis kiedy trzeba. Poza tym jestem szczera, przyjacielska, pomocna i lubi臋 si臋 dobrze zabawi膰. Interesuj臋 si臋 histori膮, literatur膮, kryminalistyk膮, ale te偶 mod膮 czy kosmetologi膮. Nie lubi臋 siedzie膰 w domu, zawsze musz臋 gdzie艣 wyj艣膰, mam sporo dobrych znajomych. A je艣li ju偶 siedz臋 w domu to 膰wicz臋, czytam ksi膮偶ki, s艂ucham muzyki (g艂贸wnie rock), bawi臋 si臋 z psem czy ogl膮dam dobre filmy. Jestem wegetariank膮 i og贸lnie kocham zwierz臋ta. Lubi臋 dowiadywa膰 si臋 nowych rzeczy. Niestety mam problemy w sferze uczuciowej :( Kiedy poznaj臋 ch艂opak贸w, kt贸rym si臋 podobam, niestety zawsze jest tak, 偶e zaczynaj膮 do mnie pisa膰, spotkamy si臋 par臋 razy i kiedy ja ju偶 poczuj臋, 偶e co艣 mog艂oby z tego wyj艣膰, urywaj膮 kontakt :( O co mo偶e chodzi膰? Uprzedzaj膮c z艂o艣liwe komentarze- nie 艣mierdz臋 ani nic z tych rzeczy ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jak tak to czytam to jestes moim idealem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e sod贸wa Ci do g艂owy uderzy艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo gubi ci臋 desperacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaMilenkaaa
Desperatk膮 bym siebie nie nazwa艂a. Prawda, mam ju偶 czasem tego do艣膰, smutno mi kiedy kolejny ch艂opak urywa kontakt. Ale do desperacji mi daleko. Je艣li pisze do mnie kto艣, do kogo nic nie czuj臋 i wiem, 偶e nie poczuj臋, to nie robi臋 mu z艂udnych nadziei i nie spotykam si臋 z nim "bo musz臋 mie膰 faceta".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi si臋, 偶e w dzisiejszych czasach szans臋 na posiadanie ch艂opaka maj膮 dziewczyny zachowuj膮ce si臋 jak kumpele albo lodziary cwaniary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaMilenkaaa
Kurcz臋, a zawsze mi si臋 wydawa艂o, 偶e lepiej by膰 po prostu kobiet膮- kobiec膮, kiedy trzeba siln膮 ;>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣 m艂oda, poczekaj jeszcze, po co Ci facet teraz? ?? Sam sie znajdzie, w najmniej oczekiwanym momencie. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wstaw zdjecie to zobaczymy czy zeczywiscie mozesz sie podobac chlopakom czy jednak nie, bo z opisu to nic zbytnio nie wynika niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaMilenkaaa
Wiem, 偶e mam jeszcze du偶o czasu itd :) Jednak dobija mnie to, 偶e jeszcze nigdy nie by艂am w prawdziwym zwi膮zku, a jednak wi臋kszo艣膰 os贸b w moim wieku chyba ju偶 ma to za sob膮. Najgorsze jest to, 偶e moje najbli偶sze przyjaci贸艂ki (jest ich 6) maj膮 facet贸w i zawsze jak z nimi jestem to albo z nimi pisz膮 albo ch艂opacy do nich dzwoni膮... Albo czasami przychodzi taki dzie艅, 偶e chc臋 wyj艣膰 z kt贸r膮艣 z nich do pubu czy na spacer, dzwoni臋 i okazuje si臋, 偶e ka偶da z nich sp臋dza ten dzie艅 ze swoim facetem... Beznadzieja :( Wtedy najbardziej dotkliwie odczuwam samotno艣膰. Mam te偶 innych znajomych, ale to s膮 najlepsze przyjaci贸艂ki. W dodatku jedna kumpela za ka偶dym razem, kiedy rozmawiamy, m贸wi mi, 偶e "dzisiaj jej ch艂opak zabra艂 j膮 tutaj i tutaj, wczoraj kupi艂 jej to i tamto"... I za ka偶dym razem jest ta sama gadka. Dla mnie praktycznie nie ma ju偶 czasu. My艣li, 偶e jest mi fajnie kiedy opowiada mi o swojej pi臋knej mi艂o艣ci i nawet nie ma czasu si臋 spotka膰? Nie jestem szczeg贸lnie zazdrosn膮 osob膮, ciesz臋 si臋, 偶e znalaz艂a odpowiedniego ch艂opaka i dobrze si臋 jej z nim uk艂ada, ale dziwne 偶eby nie by艂o mi przykro w takich sytuacjach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to z opisu nic nie.wynika? Je艣li jest tak膮 jak膮 si臋 opisa艂a to figur臋 ma wr臋cz idealn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaMilenkaaa
Zdj臋cia wstawia膰 nie b臋d臋, bo to tak jakby anonimowy post :) Jednak mo偶esz mi uwierzy膰 na s艂owo. Nie chc臋 by膰 nieskromna, kurcz臋, ci臋偶ko mi to napisa膰 XD Ale podoba艂am si臋 5 z 8 ch艂opak贸w z mojej- by艂ej ju偶 teraz- klasy. Jednemu z wzajemno艣ci膮, ale niestety nic z tego nie wysz艂o i potem ju偶 tylko si臋 kolegowali艣my. Praktycznie co tydzie艅 kto艣 mnie podrywa na mie艣cie, w klubie, w sklepie... Faceci, kt贸rzy s膮 mn膮 zainteresowani s膮 og贸lnie uwa偶ani za atrakcyjnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I nie s艂uchaj rad typu "masz jeszcze czas " "jeste艣 jeszcze m艂oda"itd sam s艂ysza艂em to wiele razy w Twoim wieku... I teraz mam prawie 21 i nic si臋 za bardzo nie zmieni艂o. Cz臋sto si臋 zastanawiam dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj dziewczyno, ja te偶 mialam takie rozterki!! a do Twojej figury bylo mi wtedy daleko, bo mierz膮c 166cm wa偶y艂am 62 kg :P cho膰 biust by艂 niez艂y, du偶y. no ,w ka偶dym razie, tez mi by艂o nieraz smutno, 偶e kole偶anki zaj臋te, szcz臋艣liwe, a ja sama. Jak kogos pozna艂am, to albo nei ukrywali za bardzo, 偶e licz膮 na seks i nara, albo po 2-3 randkach - cisza. Gdybym przespa艂a si臋 z tymi, kt贸rym tylko o to chodzi艂o, to mia艂abym "na koncie" z minimum 6 facet贸w w 艂贸偶ku. (A mam dw贸ch). I w ko艅cu pozna艂am tego, TEGO, jak mia艂am 23 lata. p贸藕no? niekoniecznie. po drodze by艂 jedne 艣rednio udany zwi膮zek, trwa艂 rok... Teraz dobiegam 30-stki i m贸wi臋 Ci, fajny facet si臋 znajdzie, tylko postaraj si臋 byc sob膮, nie graj, nic na si艂臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaMilenkaaa
No w艂a艣nie- o to chodzi. Boj臋 si臋, 偶e za kilka lat nic si臋 nie zmieni i kiedy moje kole偶anki b臋d膮 ju偶 je藕dzi艂y z w贸zkami, ja nadal b臋d臋 偶y艂a od imprezy do imprezy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj dziewczyno, ja te偶 mialam takie rozterki!! a do Twojej figury bylo mi wtedy daleko, bo mierz膮c 166cm wa偶y艂am 62 kg :P cho膰 biust by艂 niez艂y, du偶y. no ,w ka偶dym razie, tez mi by艂o nieraz smutno, 偶e kole偶anki zaj臋te, szcz臋艣liwe, a ja sama. Jak kogos pozna艂am, to albo nei ukrywali za bardzo, 偶e licz膮 na seks i nara, albo po 2-3 randkach - cisza. Gdybym przespa艂a si臋 z tymi, kt贸rym tylko o to chodzi艂o, to mia艂abym "na koncie" z minimum 6 facet贸w w 艂贸偶ku. (A mam dw贸ch). I w ko艅cu pozna艂am tego, TEGO, jak mia艂am 23 lata. p贸藕no? niekoniecznie. po drodze by艂 jedne 艣rednio udany zwi膮zek, trwa艂 rok... Teraz dobiegam 30-stki i m贸wi臋 Ci, fajny facet si臋 znajdzie, tylko postaraj si臋 byc sob膮, nie graj, nic na si艂臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 19Zmaartwiona1997
Nie gram, nikogo nie udaj臋... Mo偶e w艂a艣nie o to chodzi. Nie lubi臋 udawa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaMilenkaaa
go艣 0.30 - Mam nadziej臋, 偶e u艂o偶y mi si臋 tak jak Tobie! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo wymagasz modela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaMilenkaaa
Nie, wcale nie wymagam modela. Ostatni ch艂opak z jakim si臋 spotyka艂am by艂 bardzo wysoki (na plus ;) ) ale przy tym niesamowicie chudy, zero muskulatury, mo偶na si臋 by艂o uczy膰 na nim anatomii i z twarzy te偶 w sumie nie by艂 moim idea艂em, ale postanowi艂am da膰 mu szans臋, bo go polubi艂am i co艣 poczu艂am :) Mimo 偶e wszystkie kole偶anki powtarza艂y mi, 偶e jestem dla niego za 艂adna, 偶e jest brzydki, 偶e ten czy tamten by艂 lepszy itp. Ale teraz ju偶 nie ma o czym m贸wi膰, bo nie mamy kontaktu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trudno powiedzie膰. cz臋sto tak jest z tego co wieze 偶e 艂adne i fajne dziewczyny sa same a te puste i wymalowane maja facetow. tez tego nie rozumiem

Udost臋pnij ten post

To mi艂o mi s艂ysze膰, 偶e chodzi艂a艣 z bardzo chudym facetem, bo na mnie r贸wnie偶 mo偶na ko艣ci liczy膰, wi臋c mam jak膮艣 szans臋 na dziewczyn臋 :-) Pomijaj膮c wag臋 to jestem przystojny (wiele razy to s艂ysza艂em).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaMilenkaaa
My艣l臋, 偶e szansa na dziewczyn臋 jest tak czy tak, wi臋c si臋 nie przejmuj :) To faceci bardziej si臋 wzrokowcami, a kobiety- jak ju偶 kobiecie spodoba si臋 chocia偶 jedna rzecz w facecie albo po prostu bardzo go polubi, to ma on szans臋 :)

Udost臋pnij ten post