Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poprawić apetyt u dziecka, syn ****ardzo mało.

Polecane posty

Gość gość

jak poprawić apetyt u dziecka, syn ****ardzo mało.

Gość gość
synek ma 2 lata, do tej pory jadł wszystko, ale nagle zaczął być kapryśny, wydaja z talerza tylko makarony, ziemniaki, nie chce mięsa, ryb, zup, ani warzyw. czy ten okres minie? czy są jakieś naturalne sposoby na poprawę apetytu? nie za bardzo chcę sięgać po specyfiki z apteki. synek jest szczupły.

Gość gość
"wydaja" co to za słownictwo ? chyba ze Ci chodzi o cielaka .. To jest tragedia, co druga pseudo MAMA na tym forum to chyba jakieś kobiety bez wykształcenia. Albo jakieś "ułomne". Ciekawe czy gdybyś poszła do lekarza to też byś tak powiedziała o SWOIM dziecku ...

Gość gość
a nie zwrocilas madralinska uwagi,ze to literowka? trzeba miec nudne zycie zeby tak sie ekscytowac na forum ;) wspolczuje, serio. Autorko nie przejmuj sie brakiem apetytu. znam dzieci, ktore przez pewien okres najchetniej jadlyby sam makaron na obiad lub ziemniaki. czasem pomaga jak jedzenie jest fajnie podane, kolorowe, np. buzia z warzyw itd. Nie wiem czy Cie to pocieszy ale czesto takie kapryszenie mija jak dziecko pojdzie do przedszkola ;)

Gość gość
autorka, ee zakompleksiona pulchniutka lamusko 07:53 nie mająca życia towarzyskiego miało być WYJADA, oj na prawdę mądralo się nie domyśliłaś? wyłapujesz godzinami błędy stylistyczne i ortograficzne bo biedna nie masz co z czasem robić i siedzisz na forum pewnie od 6 rano do późnego wieczora. oj biedulka :D a wracając do braku apetytu mojego dziecka to mam nadzieję że to minie, bo wcześniej warzywa przemycałam mu w zupach, a teraz ich nie je, a samem warzywa wyrzuca z talerza.