Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1 lipca byłam na głodówce 9 dni schudłam 9 kg

Polecane posty

Gość gość

wychodziłam z głodówki 9 dni czyli stopniowo i z głowa odżywiałam sie , obecnie wazę 2kg mniej niż przed głoodówką, a co najwżniejsze ..czuje sie wyśmienicie

Gość gość
Warto było? W sumie zrzuciłaś 2 kg, rozwaliłas sobie metabolizm, namęczyłas się 18 dni, w tym 9 głodówki, skóra też straciła na elastyczności. Nie lepiej byłoby zrzucić 2kg przez 2,5 tyg przez zdrowe odżywianie i ruch? Bez efektów ubocznych.

Gość gość
malo schudlas

Gość gość
byłam pod kontrolą lekarza priva :P :Dhaha widze że jesteś durna /y jak ci którzy nie znaja sie na medycynie i anatomii , nie bede wnikała :D:D aż nie moge uwierzyć ze ludzie są tak głupi i nie wiedza ile pozytywnych zalet daje post !:)) wejdz na link 3 madrych chłopaków po 30 i posłuchaj ich :) ,a wiesz co ty masz w jelitach ?:D a wiesz co to oczyszczanie :?peewnie nie . Moj metabolizm jest idealny, nie mam żadnych alergii i skaż które były przed postem głodowym ,samo zdrowie

Gość gość
to wypiertslaj w podskokach z goownianym jelitem :) 🖐️

Gość gość
ha amoja waga jest idealna :) ale nie chciałam schudnąc , ludzie co wy z tym schudnieciem :D haha tu chodzi o zdrowie figure mam super !

Gość gość
Głodowanie przymusowe i dobrowolna głodówka to dwie różne rzeczy. Przechodzi się je zupełnie inaczej, diametralnie różne są też ich skutki. Głodowanie w okolicznościach przymusowego pozbawienia pokarmu prowadzi dość szybko do wycieńczenia organizmu i śmierci. Dobrowolne odmówienie sobie przez jakiś czas pożywienia uzdrawia z chorób, dodaje energii życiowej, wyraźnie poprawia metabolizm, prowadzi do odnowy wewnątrzkomórkowej, której efektem jest zdrowszy wygląd: m.in. gładsza, bardziej napięta skóra, lśniące włosy, mocne paznokcie, bielsze gałki oczne oraz szkliwo zębów. Tak przynajmniej twierdzą zwolennicy głodówki, stosując ją w leczeniu bądź też w oczyszczaniu organizmu. Jak to możliwe? - Zainteresowałem się głodówką przez przypadek, w momencie, kiedy nasty z kolei dermatolog nie był w stanie mi pomóc – mówi Piotr, od pięciu lat regularnie przeprowadzający głodówki. - Całe życie miałem problemy ze skórą, które z wiekiem nasiliły mi się do tego stopnia, że nie mogłem publicznie pokazać pleców. Ile ja zjadłem antybiotyków, ile maści wykupiłem – wszystko na nic. Dopóki zażywałem antybiotyki, wszystko było w porządku, kończyłem kurację – krosty wracały. Wreszcie ktoś mi powiedział, że mogę oczyścić organizm ze złogów i toksyn stosując głodówkę. W wieku 35 lat byłem zdecydowany zrobić wszystko, żeby pozbyć się "młodzieńczego trądziku", który u mnie, starego konia, młodzieńczy już nie był. Kupiłem książki dot. głodówek leczniczych, poczytałem i przygotowałem się Istnieje parę rodzajów głodówek. Głodówki oczyszczające organizm z toksyn mogą trwać od jednego do trzech dni. Podczas głodówki oczyszczającej można pić jedynie wodę, ale także można sobie zrobić lżejszą wersję, czyli pić świeżo wyciśnięte soki warzywne i owocowe (odpadają wszelkie "kupne" soki, nawet te reklamowane jako "ekologiczne"). Głodówki lecznicze są zazwyczaj dłuższe – od siedmiu do 40 dni, w zależności od stopnia zaawansowania danej choroby. Poważne dolegliwości leczy się głodówką pod opieką lekarza specjalisty. Mogą to być głodówki podczas których pije się wodę (czystą, niegazowaną, z jak najmniejszą ilością minerałów), głodówki "na sucho", kiedy nic się nie pije (są one krótsze) oraz głodówki urynowe, kiedy oprócz wody, pije się odfiltrowany własny mocz. - W pierwszych trzech dniach głód był najgorszy. Zniknął po trzecim dniu, książkowo. Po zakończeniu głodówki plecy miałem gładkie. Całe ciało bez jednej krosty. Skóra napięta i miękka w dotyku. Poprawiły mi się paznokcie. Od tego czasu minęło pięć lat. Problemy skórne nigdy nie powróciły, skórę mam jak małe dziecko, tak gładką – opowiada Piotr. Czy głodówka wycieńcza? Czy głodując tak długo, nie będzie nam brakować energii, aby po prostu żyć? Paradoksalnie, ci, którzy przeprowadzili wielodniowe głodówki, twierdzą, że nie. Kobiety stosujące głodówkę, piszą na blogach, że w nastych dniach niejedzenia z nadmiaru energii sprzątały nie dość że cały dom, ale także piwnice.

Gość gość
powiedziała co wiedziałaś autorko to wypiertalaj !!! :D nie słyszysz zlogi ci do uszu przeszly ? 🖐️

Gość gość
s********j ty prostaku ty śmieciu z mojego tematu , pedofilu ze zgnitymi organami :D